Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

I alt DKK 5.400 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige og nødvendige aktiviteter, der er med til at sikre, at systemet fortsat er opdateret, enkelt og effektivt. Kurset giver indblik i, hvordan elementerne i systemet indbyrdes kan spille sammen og føre til de løbende forbedringer, der giver det optimale udbytte af systemet.

Udbytte

• Indsigt i, hvilke aktiviteter vedligehold og forbedring af HACCP-systemet omfatter
• Inspiration til, hvordan aktiviteterne kan gennemføres i praksis
• Viden om, hvordan informationer om systemets drift og effektivitet kan indhentes og kommunikeres

Deltagerprofil

• Virksomhedens HACCP-team
• Øvrige medarbejdere med ansvar for drift, vedligehold og evaluering af virksomhedens HACCP-system
• Grundig og praktisk erfaring med HACCP er en forudsætning for optimalt udbytte af kurset.

Underviser

Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Indhold

• Hvad er vedligehold og forbedring af HACCP-systemer?
• Hvorfor vedligeholde og forbedre?
• Hvem har ansvaret for vedligehold og forbedring?
• Hvad er grundlaget for vedligehold og forbedring?
• Hvordan fremskaffes grundlaget?
• Hvordan gennemføres vedligehold og forbedring?
• Verifikation, intern og ekstern kommunikation, afvigelser og korrigerende handlinger samt ledelsens evaluering

For yderligere information kontakt

M.Sc. Food Science, Lone Sass Mortensen
Telefon: +45 72201483




Kontaktinformation
Teknologisk Institut
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C
Danmark

Fødevareteknologi Aarhus
Telefon: +45 72201900
Fax: +45 72201019


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.134