23948sdkhjf

Lead Auditor FSMS - ISO 22000 (IRCA A17365)

I alt DKK 20.400 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
27. april 2020

1. maj 2020
16. november 2020

20. november 2020

Få et Lead Auditorkursus for fødevaresikkerhedsauditorer på dansk. Kurset afsluttes med en internationalt anerkendt eksamen og gennemføres i samarbejde med United Registrar of Systems – Trainings.

Bliv klædt på til at blive Lead auditor, så du professionelt kan gennemføre 1., 2. og 3. parts audits af fødevaresikkerhedssystemer efter ISO 22000 i overensstemmelse med ISO 19011. Kurset er på dansk. Kurset gennemgår grundigt auditering ift. ISO 22000, og med denne standard som udgangspunkt får du en grundig træning i at gennemføre audit. Kurset omhandler blandt andet planlægning, gennemførelse, rapportering, auditorrollen, mødeplanlægning, udfærdigelse og brug af tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Vi anbefaler, at du har en god basis viden om kravelementerne i ISO 22000 og har kendskab til auditering og HACCP, før du deltager på dette kursus. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen. ISO 22000 standarden fremsendes til deltagerne inden kurset til grundig gennemlæsning. Standarden skal medbringes på kurset, hvor den bliver brugt løbende i auditeringsopgaverne. Der skal forventes aftenarbejde i form af opgaveløsning og gennemlæsning af udleveret materiale.

Kurset henvender sig til personer, som har behov for en omfattende og kompetencegivende audit-uddannelse indenfor fødevaresikkerhedssystemer og personer som ønsker et CQI/IRCA certificeret Lead Auditor kursus i ISO 22000.

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat. Desuden giver kurset dig mulighed for at blive registreret ISO 22000-auditor hos CQI/IRCA – International Register of Certificated Auditors. De kursusdeltagere, som består kurset (den løbende bedømmelse og skriftlige eksamen) bliver tildelt et certifikat (Certificate of Succesful  Completion) med CQI/IRCA-logo.

Varighed: 5 dage

Kurset gennemføres på Sophiendal Gods. Hvis der ønskes overnatning fra mandag til fredag er der et tillæg i prisen på 4.700 kr. excl. moms. Ved tilmelding skal det meddeles, hvis der ikke ønskes overnatning.

Undervisningsadresse

Sophiendal Gods, Låsbyvej 82, 8660 Skanderborg

Send til en kollega

0.156