23948sdkhjf

Nyt om osteproduktion

I alt DKK 2.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
30. januar 2020

30. januar 2020

Osteproduktion er altid i udvikling og seminaret sætter fokus på de udfordringer og nye muligheder, som er aktuelle emner for både store og små ostemejerier.  Der vil bl.a. blive kastet lys over effektiviseringsmuligheder i osteprocessen og nogle af de praktiske udfordringer i osteriet som f.eks.  fermentering, løbe, bakteriofager og styring af syrningsprocessen samt mulighederne i anvendelsen af forskellige modningskulturer, accelereret ostemodning og saltreduktion. Endeligt bliver der givet bud på hvor innovation indenfor osteområdet bevæger sig hen og til sidst stiller vi et af de store spørgsmål lige nu; hvad er vigtigst ost eller ”native whey” og hvad vil blive første valg i fremtiden.

 

Undervisningsadresse

Hotel Legoland, Åstvej 10, 7190 Billund

Send til en kollega

0.141