23948sdkhjf

Food Processing for the future

I alt DKK 995 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
16. januar 2020

16. januar 2020

En helt ny fødevarekonference ser dagens i januar og skaber et innovationsmødested samt bygger bro mellem fødevareleverandører og -producenter. Navnet er "Food Processing for the Future" med undertitlen "New challenges demaning new solutions" og her skal løsninger findes til branchens udfordringer.
Konferencen har et særligt setup, som sætter fødevareproducenter overfor leverandørerne, som skal pitche deres ide indenfor emnerne: Bæredygtig emballage, smart rengøring, intelligent procesudstyr, fra spild til værdi og alternativer proteiner. Efter hver pitchsession følger en spørgsmålssession, hvor fødevareproducenterne har mulighed for at spørge ind til ideen.
Og oplæggene – der er 21 af slagsen, som præsenteres den 16. januar af blandt andre fra virksomhederne Tetrapak, ABB, SPX og GEA m.fl..
Udover pitchsessionerne vil dagen også byde på en spændende keynote session fra Klaus Grunert, professor og direktør for MAPP – center for forskning i forbrugeradfærd i fødevareindustrien, under Aarhus Universitet.   
Arrangørerne bag er Danish Food Cluster, Mejeriteknisk Selskab og Dansk Eksportforening - Food & Fish Tech.



Undervisningsadresse

Milling Hotel Park
Viaduktvej 28
Middelfart

Send til en kollega

0.108