23948sdkhjf

Fermentation and fermented dairy products

I alt DKK 2.195 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
13. juni 2019

13. juni 2019

Fermentering af mejeriprodukter har eksisteret så langt tilbage i historien, som mennesket har håndteret mælk fra husdyrproduktion. Dels ved at bruge mælkens egne, naturlige mælkesyrebakterier – dels ved at tilsætte forskellige kulturer. Fermentering er samtidigt vældig hot blandt forbrugere og fødevareproducenter. Både som effektiv og naturlig konservator og som et sundhedstilskud, hvor mave- og tarmflora får et boost via de sunde mælkesyrebakterier.

Blandt producenter er interessen for fermentering derfor stor – både når det gælder nye enzymer og kulturer og når det gælder nye fremstillingsteknikker. Det samme gælder forskere, hvor en lang række projekter bidrager til innovationen.

Med dette udgangspunkt sætter Mejeriteknisk Selskab fokus på den nyeste viden indenfor emnet med seminaret ’Fermentation and fermented dairy products’, som afholdes torsdag d. 13. juni. En blanding af praktikere fra mejerierne, leverandører af fermenteringskulturer og forskere har hver deres fokus, som tilsammen giver en opdatering på seneste viden.

Det gælder både positive produktegenskaber – samt trusler i form af bakteriofager, gær og skimmel.

 

Undervisningsadresse

Hotel Legoland
Åstvej 10
7190 BillundKontaktinformation
Mælkeritidende I/S
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Danmark

Camilla Winther Hansen
Telefon: +45 66124025


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.111