23948sdkhjf

Grundkursus i fødevarekontaktmaterialer

I alt DKK 1.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Brøndby Kommune
Periode(r)
4. april 2019

4. april 2019

Korrekt valg og håndtering af materialer til fødevarekontakt er afgørende for produktion af sunde og sikre fødevarer. Der er en ret omfattende EU-lovgivning på området og krav om sporbarhed og dokumentation og tillige stiller fødevareproducenternes kunder stadig flere krav til viden om de konkrete fødevarekontaktmaterialer i en proces.  

Grundkursuset er rettet mod at give personer med ingen eller beskeden forud kendskab  den nødvendige viden om håndtering af fødevarekontaktmaterialer fx ved indkøb, vedligehold, udformning af udbudsmateriale ol.

Dagen omhandler de gængse materialer, den nødvendige dokumentation, gængse problemstillinger sam lovgivning og arrangeres af FORCE Technology og Staalcentrum i fællesskab.

Indhold:

Introduktion til fødevarekontaktmaterialer (hvorfor er der behov for regler, dokumentationskrav og gængse problemstillinger)
Formelle krav (EU og national lovgivning)
Fødevarekontaktmaterialer (Plast, gummi og silikone, stål og andre metaller)
Overensstemmelseserklæringer
Undervisere: Seniorkonsulent Jens Sinding, FORCE Technology og Alan Friis, daglig leder af Staalcentrum. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Alan Friis på mail: alan.friis@staalcentrum.dk

Medlemmer af Staalcentrum og ERFA-klubben for FKM får 50% rabat. Medlemmer bedes benytte rabatkoden ‘medlem’ i webshoppen. Deltagerantal min. 25 og max. 75 personer.

Undervisningsadresse

FORCE Technology
Park Alle 345
2605 BrøndbyKontaktinformation
Staalcentrum
Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark

Alan Friis
Telefon: +45 42482482


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.228