23948sdkhjf

Hygiejnisk bygningsdesign - Staalcentrum Master Class

I alt DKK 2.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Herning Kommune
Periode(r)
9. april 2019

9. april 2019

Hygiejnisk design af bygninger og hensigtsmæssig indretning er et vigtigt led i at sikre produktion af sunde og sikre fødevarer. De samme principper kan anvendes i pharmabranchen og ligendende steder, hvor produkter skal beskyttes mod udefra kommende kontaminering.

Dagen henvender sig til projekteringsafdelinger hos fødevareproducenter, rådgivende ingeniører og arkitekter samt alle der har interesse for hygiejnisk udformning af bygninger og fødevareproduktionsfaciliteter. Medlemmer af Staalcentrum får 50% rabat på deltagergebyret.

Der er fokus det indvendige bygningsdesign med fokus på at designet skal medvirke til optimal hygiejnisk drift. Der er fokus på design og materialevalg til hygiejnisk bygningsdesign, og særligt på afvanding og afløb, 3D opmåling til bedre udnyttelse af produktionslokaler og reduktion af projekteringsudgifter samt hensigtsmæssig zoneopdeling alt sammen med fokus på god økonomi i anskaffelse og drift. Der vil være en passende balance mellem praktiske eksempler, formel viden fra fx European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) og deltagernes spørgsmål om egne problemstillinger.

Der er tre undervisere på dagen, som alle har lang erfaring inden for de relevante emner:

  • Michael K. Rasmussen fra Blücher Metal A/S fokuserer på hygiejnisk indretning af bygninger specielt med fokus på afvanding og minimering af fugtproblematikker. Michael vil endvidere have fokus på erfaringer hos Blücher Metal A/S fra deltagelse i udformning af EHEDG’s guideline om bygningsdesign.
  • Niels Koefoed Nielsen fra LE34 har arbejdet med 3D laserscanning / opmåling i industrien i mere end 14 år.  Niels vil bidrage med erfaringer og eksempler på, hvordan denne teknologi kan udnyttes til forbedret beslutningsunderstøttelse og til at optimere forløbet af selve projekteringen.
  • Alan Friis fra Staalcentrum / DTU Center for Hygiejnisk Design, tager udgangspunkt i krydsfeltet mellem hygiejnisk design og relevant risikovurdering samt anvendelse af zoning som redskab til risikoreduktion i bygningsrum. Alan vil blandt andet inddrage viden fra hans arbejde med hygiejnisk integration fra EHEDG.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Alan Friis på mail: alan.friis@staalcentrum.dk

Undervisningsadresse

Blücher Metal A/S
Pugdalvej 1
7480 VildbjergKontaktinformation
Staalcentrum
Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark

Alan Friis
Telefon: +45 42482482


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.176