23948sdkhjf

Sensorisk Grundkursus

I alt DKK 3.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Vejen Kommune
Periode(r)
13. november 2019

13. november 2019

Dette kursus henvender sig til alle der ønsker at få et indblik i hvordan sensoriske analyser kan anvendes i relation til fødevareproduktion. Deltagerne opnår kendskab til sensoriske analyseværktøjer og viden om, hvordan disse værktøjer kan anvendes i praksis.

På kurset vil deltagerne blive præsenteret for den grundlæggende teori omkring sanserne og de analysemetoder, der anvendes indenfor det sensoriske fagområde.


Deltagerne på kurset vil også gennemgå en udvidet grundsmagstest, hvor evnen til at smage sur, sød, salt og bitter i lave koncentrationer testes. Grundsmagstesten fungerer i dag som screening for dommere til sensoriske analyser.
Kurset vil desuden indeholde praktiske øvelser med smagning af udvalgte produkter for at afprøve, hvordan analysemetoderne anvendes i praksis og for at få et indblik i, hvordan resultaterne kan tolkes efterfølgende.

Der udstedes kursusbevis efter deltagelse.
Pris: EARLY BIRD 3800 DKK ekskl. moms pr. deltager.
Herefter 4.300 DKK ekskl. moms pr. deltager.
EARLY BIRD pris opnåes ved tilmedling inden d. 6. februar.
Hvor: Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tilmelding: Tilmeld dig på www.eurofins.dk/tilmelding senest d. 11..marts.
Kurset gennemføres ved minimum 4 tilmeldinger og der kan maksimalt deltage 10 personer på kurset.
Eurofins Steins Laboratorium A/S Sensorik afdeling

Program:
Kurset starter kl. 9.00 og slutter kl. 15.00. Der vil blive serveret kaffe om morgenen og buffet til frokost.
Dagen vil forløbe med en blanding af teori, praktiske øvelser og gruppearbejde.

Teori:
Sensorik som analysemetode, sanseteori, sensoriske bedømmelsesmetoder, kvalitet og sensorisk holdbarhed, forskellige faktorers betydning for sensorik.Praktiske øvelser:
Udvidet grundsmagstest, triangeltest, profilering, forbrugertest.

Undervisningsadresse

Eurofins Steins laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen

Send til en kollega

0.129