23948sdkhjf

Servering og service i restauranten

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
13. maj 2019

15. maj 2019
Servering og service i restauranten Skolefagkode: 43894
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 1980,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1980,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på restauranter, hoteller, kroer, herregårde og slotte m.fl.

Formål:
Deltageren kan varetage opdækning, tallerkenservering og afrydning i a la carte-, café- og kantinevirksomheder. Deltageren kan foretage servering af morgenmad og brunch samt varme og kolde drikke. Deltageren kan gæstebetjene og servicere med et højt serviceniveau. Deltageren kan prissætte menu og vine samt foretage opgørelse og afregning af den daglige omsætning.

Indhold:
Deltageren kan forestå opdækningen i a la carte-, café- og kantinevirksomheder samt foretage afrydning på korrekt vis. Deltageren kan varetage tallerkenservering og servering af morgenmad og brunch samt varme og kolde drikkevarer. Deltageren kan i gæstebetjeningen respektfuldt afdække og imødekomme gæstens ønsker og behov. Deltageren kan servicere med forståelse for betydningen af et højt serviceniveau for den aktuelle forretning og for restaurantbranchen som helhed. Deltageren kan prissætte menu og vine samt foretage opgørelse og afregning af den daglige omsætning. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens Horsens



Kontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.165