23948sdkhjf

Service og gæstebetjening ved konferencer

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
21. marts 2019

25. marts 2019
28. maj 2019

30. maj 2019
Service og gæstebetjening ved konferencer Skolefagkode: 42909
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 1980,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1980,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen henvender sig primært til den ufaglærte tjener på hoteller, konferencecentre, kroer samt herregårde og slotte m.fl., som udbyder konference.

Formål:
Uddannelsen giver kompetence til at vejlede og rådgive om sammensætning af kursus- og konferencemenu med tilhørende drikkevarer. Deltageren kan kommunikere med virksomhedens forskellige afdelinger for optimal planlægning og effektiv afvikling af konferencer samt indfri gæsters forventninger til indretningen af lokaler til forskellige arrangementer. Deltageren kan foretage afrydning samt følge op på arrangementet med hensyn til afregning og evaluering med gæsten

Indhold:
Deltageren kan vejlede og rådgive om sammensætning af kursus- og konferencemenu med tilhørende drikkevarer. Deltageren kan skelne mellem arrangørens og deltagernes forventninger og behov ved planlægning og bestilling af konferencer. Deltageren kan kommunikere med virksomhedens forskellige afdelinger for optimal planlægning og effektiv afvikling af konferencer. Deltageren kan følge op på arrangementet med hensyn til afregning og evaluering med gæsten. Med udgangspunkt i virksomhedens koncept kan deltageren indfri gæsters forventninger til indretningen af lokaler til forskellige arrangementer. Deltageren kan klargøre til buffet, restaurant, selskabslokale og bar/café samt afgive bestilling på dekorationsopgave med passende blomster/frugt/grønt etc. hos blomsterhandler. Deltageren kan foretage afrydning. Deltageren kan vejlede ved betjening og anvendelse af almindelige AV-midler. Deltageren kan efterleve gældende hygiejneregler.

Undervisningsadresse

Learnmark Horsens - AMU, Vejlevej 150, 8700 Horsens HorsensKontaktinformation
Learnmark Horsens
Learnmark Efteruddannelse
Vejlevej 150
8700 Horsens
Danmark

Kursusadministration Learnmark Efteruddannelse
Telefon: +45 88163600
Fax: +45 88163601


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.244