23948sdkhjf

Effektiv forebyggelse af madsvindel

I alt DKK 5.700 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Fredericia Kommune
Periode(r)
27. november 2018

27. november 2018

Madsvindel er en global stigende udfordring i fødevarebranchen. På dette kursus lærer du, hvordan din virksomhed kan minimere svindel i jeres leverandørkæde og håndtere den, hvis den alligevel dukker op.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til dig, der arbejder professionelt med kvalitetsstyring i din virksomhed, fx som kvalitetsleder. Ledere og beslutningstagere i direktionen, der ønsker at planlægge indsatsen mod svindel, kan også have stor gavn af at deltage.

Mål:
Efter kurset har du en effektiv værkstøjskasse til en dynamisk forebyggelse af svindel i din organisation. Du får desuden metoder til at håndtere svindel, så din virksomhed kan sætte afgørende ind, hvis uheldet er ude.

Indhold:
Kurset varer en dag, hvor vi blandt andet kommer omkring disse temaer:

  • Hvad er omfanget, og hvordan spotter man de svage led?
  • Metoder til forebyggelse af madsvindel.
  • Hvilke krav er der i certificeringstandarderne til forebygge madsvindel?
  • Hvordan auditeres risikoanalyser og forebyggelse af madsvindel?

På kurset kommer vi også omkring risikobegrænsende aktiviteter - herunder sårbarhedsvurdering, kontrolforanstaltninger og andre metoder til risikovurdering. 

På kurset veksles der mellem undervisning og gruppeøvelser.  

Undervisningsadresse

Fredericia

Send til en kollega

0.164