Årstidens grønt til retter med næring og smag

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. november 2018

6. november 2018
Årstiden grønt til retter med næring og smag Skolefagkode: 47730
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod faglærte og ikke-faglærte medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i kantiner, caféer, restaurationskøkkener og lign.

Formål:
Deltageren kan kreativt fremstille velsmagende og æstetiske madretter af årstidens udvalgte grøntsager og frugter. Deltageren kan klargøre og tilberede grøntsager og frugter så næringsstofferne bedst muligt bevares samt næringsberegne de fremstillede madretter.

Indhold:
Deltageren kan kvalitetsvurdere og udvælge de bedste af sæsonens grøntsager og frugter til kreativt at fremstille velsmagende og æstetiske madretter. Deltageren kan klargøre og tilberede grøntsager og frugter så næringsstofferne bedst muligt bevares. Deltageren kan kategorisere gode næringsmæssige kilder til velsmagende madretter med grøntsager og frugter samt næringsberegne de fremstillede retter.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.162