23948sdkhjf

Årstidens buffet - til alle anledninger

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
13. august 2019

15. august 2019
Årstidens buffet - til alle anledninger Skolefagkode: 48019
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte medarbejdere eller medarbejdere beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende, der arbejder eller ønsker at arbejde med fremstilling kolde og varme buffetretter, der er lavet med årstidens danske råvarer.

Formål:
Deltagerne kan fremstille kreative og innovative buffetretter til store som små buffeter til forskellige måltider og anledninger. Der er fokus på smag, sensorik og danske råvarer i sæson. Anretning, portionsstørrelser samt opstilling og flow på buffeten er centrale elementer.

Indhold:
Deltageren kan kreativt og innovativt planlægge små og store buffeter til alle anledninger. Deltageren kan komponere kolde og varme retter med årstidens danske råvarer, så madens æstetik fremmes. Deltageren kan klargøre, tilberede og anrette buffeter til alle anledninger og dagens forskellige måltider. Deltageren kan tilberede og anrette i passende portionsstørrelser samt vurdere madens sensoriske kvalitet. Deltageren kan opstille buffeter til alle anledninger under hensyn til valg af service, flow og optimal logistik. Deltageren kan endvidere efterleve gældende hygiejneregler og oparbejde gode hygiejne rutiner.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.1