Sæson-gastronomi med optimering

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
16. september 2019

17. september 2019
Sæson-gastronomi med optimering Skolefagkode: 47564
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ikke-faglært og faglært personale beskæftiget med madfremstilling i restaurant, kantine og catering.

Formål:
Deltageren kan opfylde gæsternes ønsker om gastronomi til rimelige priser ved brugen af økonomiske danske sæsonvarer. Deltageren kan ligeledes optimere udnyttelsen af råvarerne i planlægnings- og tilberedningsfasen. Deltageren kan desuden anvende overskud og biprodukter fra klargøring i tilberedningen. Deltageren er i stand til at optimere et produkts økonomi gennem portionering, anretning og præsentation.

Indhold:
Deltageren kan kombinere økonomiske danske sæsonvarer til velsmagende retter, som opfylder gæstegruppers ønske om gastronomi til rimelig pris. Deltageren kan minimere råvarespild ved kreativ menuplanlægning, som også integrerer anvendelse af overskud og biprodukter. Deltageren kan maksimere udnyttelsen af råvarer i tilberedningen. Deltageren kan optimere økonomien i en ret/menu ved korrekt portionering og æstetisk anretning og præsentation.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.191