23948sdkhjf

Sushi - krav og kreativitet

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
1. april 2019

3. april 2019
Sushi - krav og kreativitet Skolefagkode: 40852
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 372,00 kr.
Pris for ledige: 2009,20 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2009,20 kr.

Målgruppe
Kurset retter sig imod alle, der tilvirker sushi såvel i restauranter som industrielt. Kurset er relevant både for faglærte og ufaglærte, der arbejder i køkkener på restauranter, hoteller, kantiner, kroer, kursuscentre, smørrebrødsforretninger, diner transportable mv.

Formål:
Deltageren kan med baggrund i sushiens kulturhistorie forstå og anvende de meget præcise tilberedningsmetoder og udskæringer, som sushifremstillingen kræver. Deltageren kan sammensætte sin egen version af en makirulle ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage.

Indhold:
Deltageren kan på baggrund af et indblik i sushiens kulturhistorie forstå og anvende de meget præcise tilberedningsmetoder og udskæringer, som en succesfuld sushifremstilling kræver. Deltageren kan redegøre for, at fisk, der skal anvendes til rå servering, skal have en høj grad af hygiejnisk kvalitet samt for lovgivningen om opbevaring og tilvirkning af fisk.Deltageren kan vurdere fiskens egnethed og kvalitet som fødevare på baggrund af kendskab til fangstmetode, opbevaring og symptomerne på sygdomme hos fisk. Deltageren kan sammensætte sin egen version af en makirulle eller anden form for sushi ud fra læren om konsistens og de 5 grundsmage. Deltageren kan anvende de mest elementære af sushidisciplinens anretningsmetoder og kender til de klassiske supper, salater og drikkevarer, man oftest nyder til et sushimåltid.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.22