Næringsrige retter med fuldkorn

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
5. november 2018

6. november 2018
Næringsrige retter med fuldkorn Skolefagkode: 48031
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreative at udvikle nye retter. Deltagere kan anvende enkle principper til at omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår.

Indhold:
Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter til kreativt at udvikle nye retter med fuldkorn, til tilberedning af retter med fuldkorn ud fra råvarerenes madtekniske egenskaber og til at øge næringsværdien i kolde og varme retter og stadig bevare rettens sensoriske kvaliteter ved tilberedningen. Deltagere kan omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår, ved anvendelse af enkle principper.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.114