Danske tapas

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
26. februar 2019

28. februar 2019
Danske tapas Skolefagkode: 48021
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 354,00 kr.
Pris for ledige: 2060,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2060,75 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med madfremstilling i restauranter, caféer, kantiner og lignende, der ønsker at fremme sine kompetencer i udvikling og fremstilling af danske tapas.

Formål:
Nytænkning af det traditionelle danske 'kolde køkken' og kreativt udvikling af danske tapas. Fokus på smag og sensorik i tapas lavet med sæsonens danske råvarer samt anbefaling af tilhørende danske drikkevarer.

Indhold:
Deltageren kan anvende kendskab til dansk madkultur og traditionen bag det 'kolde køkken' til at kultivere alternative retter, der er inspireret af den spanske tapas tradition. Deltageren kan kreativt udvikle og sammensætte danske tapas til alle anledninger og dagens forskellige måltider. Deltageren kan anbefale tilhørende danske drikkevarer til tapas på menuen, herunder forskellige typer af øl, cider og most. Deltageren kan anvende årstidens danske råvarer, herunder kød, fisk, ost, frugt og grønt i tilberedningen af danske tapas retter. Deltageren kan planlægge, tilberede og anrette danske tapas i passende portionsstørrelser samt vurdere madens sensoriske kvalitet. Deltageren kan endvidere efterleve gældende hygiejneregler ved fremstilling af tapas.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus C



Kontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.117