23948sdkhjf

Mærkning af fødevarer

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Lovgivning i praksis

Kurset indeholder en gennemgang af de grundlæggende krav til mærkning af fødevarer, men vi vil også gå et spadestik dybere og belyse mere detaljerede og tekniske problemstillinger, som der må tages aktivt stilling til ved udarbejdelse af mærkning.

Kurset vil bl.a omhandle følgende emner:

Varebetegnelser og anvendelse af handelsnormer

  • Hvilke overordnede krav skal overholdes
  • Regulerede handelsbetegnelser
  • Krav til kvantificerin

Allergener

  • Fremhævelse og spormærkning

Oprindelse
Produktspecifikke krav
Illustrationer
Næringsdeklaration

  • Krav til acceptgrænser
  • Hvilke værdier skal anvendes

Nøglehulsmærkning
BGB mærkning

Undervisningsadresse

Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Send til en kollega

0.166