23948sdkhjf

Komplette anlæg til fødevareindustrien

Tilbydes
Udløber
22. marts 2020

Wila A/S har været leverandør til levnedsmiddelbranchens siden vi startede op i 1998 og har opnået værdifuld erfaring til gavn for vores kunder. Vi har gjort os til specialister i at producere komplette anlæg til bl.a. fødevareindustrien, som bruger vores maskiner til produktion af en bred vifte af slutprodukter som eksempelvis mælk, tørmælk, fløde, smør, chokolade, øl og meget mere.

Desuden laver vi anlæg til anvendelse i den pharmaceutiske og tobaksindustrien. 

Kvalitet, hygiejne og teknik
Wila råder over de bedste faciliteter, så vi altid kan matche teknisk og kvalitetemæssige krav af enhver art. Vi er en dynamisk og kompetent samarbejdspartner med ekspertise i højteknologiske anlæg til levnedsmiddelbranchen. Vi er desuden stolte af at fortælle, at vi igen i 2019 er gået igennem fødevarestyrelsens hygiejnekontrol uden anmærkninger. Se komplet rapport her.

Vi tilpasser os dine behov
Med mere end to årtiers erfaring i at levere produkter og services til fødevareindustrien har vi specialiseret os i alle facetter lige fra den indledende behovsafdækning, over dialogbaseret produktion til levering af det endelige produkt. Vi råder både over en række egne produkter/komponenter, men laver også flere kundespecifikke emner. 

Hos os bliver råvarer til højteknologiske anlæg via certificeret kvalitetssikringssystem, topmoderne bearbejdningscentre, svejserobotter og håndværksmæssigt yderst kompetente medarbejdere. Vi råder over et dedikeret personale, hvor nøgleordene er håndværksmæssig stolthed af høj kvalitet, dygtighed, præcision og sund fornuft i alle funktioner i firmaet. 

Wila A/S er ikke bare din leverandør. Vi er også din seriøse sparrings- og samarbejdspartner, der tager hånd om alle sine kunder fra implementering til færdig leverance. Tag derfor Wila med på råd fra starten - det betaler sig. Vores virksomhed er specialiseret i:

  • Projektering
  • Udvikling
  • Konstruktion
  • Produktion
  • MontageUdbyder
Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Danmark

Lars Lauridsen
Telefon: +45 8756 0843
Fax: +45 86800843


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.109