23948sdkhjf

Mægling i tvister i byggesager

Tilbydes
Udløber
26. januar 2019

Du får mindre konflikt og mere byggeri med BEC mægling

I de fleste byggeprojekter – store som små – opstår der konflikter undervejs. Det kan ikke undgås. Når det sker, handler det om at have en plan for, hvordan konflikten løses, så den ikke kommer til at tage for meget fokus fra byggeriet. Det handler desuden om, at parterne skal kunne lægge konflikten bag sig og fortsætte samarbejdet på en god måde.

De fleste konflikter i byggeriet håndteres af parterne i den enkelte byggesag. Men en gang imellem kan der være brug for en uvildig tredjepart, som kan mægle mellem parterne. Det kan være en effektiv måde at få løst en konflikt, inden den eskalerer og advokaterne kommer på banen - hvilket som regel vil være meget dyrere for alle parter.

BEC tilbyder at mægle mellem parterne i en byggesag. Mæglingen foregår på et møde, hvor parterne er til stede. På mødet hører konsulenten fra BEC begge parters synspunkter og hjælper parterne til sammen at nå et forslag til en løsning på konflikten.

Parterne er ikke forpligtede til at følge forslaget fra BEC. Det er dog muligt, at parterne aftaler, at de vil følge det forslag, som mæglingen resulterer i, uanset om det måtte være til fordel for den ene af parterne. 

Hvor foregår det?
Et mæglingsmøde med deltagelse af BEC foregår typisk på byggepladsen eller hos jer. Vi lægger også gerne lokale til, hvis I ønsker det. Efter mødet vil BEC´s konsulent opsummere sagen og løsningsforslaget i et notat, som fremsendes til sagens parter. 

Hvem skal deltage og hvor lang tid tager det?
Mødet har, udover en konsulent fra BEC, deltagelse af de parter, der er involveret i konflikten. Et mæglingsmøde har typisk en varighed på 1,5 - 2 timer. 

Hvad koster det?
Prisen for mægling med deltagelse af en konsulent fra BEC er 2.500 kr. ex moms pr. time + transport.
Udbyder
Byggeriets Evaluerings Center
Strandgade 27 B, Plan 5
1401 København K
Danmark

Peter Hesdorf
Telefon: +45 2283 9296


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.107