Virtual reality – optimér dit projekt med et kippekort til VR Studio

Tilbydes
Oprettet
Udløber
1. september 2018

 

Virtual reality er i stærk fremdrift og med et klippekort til VR Studio kan du lave virtuel brugerinddragelse,  kvalitetssikring og ibrugtagelsestest - og meget mere - på timebasis. Du betaler kun for de timer, du bruger, hvilket især er en fordel på mindre bygge- og renoveringsprojekter.

Virtual reality – oplev projektet længe før det er færdigt
VR Studio er en 3D biograf, der med udgangspunkt i digitale modeller optimerer byggeriet i skala 1:1. VR Studio er en helt ny måde at opleve byggeprojekter på – lang tid inden de er realiserede. VR Studio sikrer kvalificerede processer, der giver bedre byggerier. 

LÆS MERE om VR Studio

VR Studio sparer ressourcer på Panum
”På vores brugermøder bruger vi mange ressourcer på at få rådgivernes og brugernes verdener til at mødes. Hvis seancer i VR Studio kan spare hele teamet for blot to møder, samtidig med at kommunikationen mellem rådgivere, brugere og bygherrer løftes og gøres mere smidig, ser jeg mange muligheder i at benytte VR Studio. Projekterne bliver bedre, samtidig med at vi sparer ressourcer” - Gert Pedersen, projektleder, Campus Service Sund, der har benyttet sig af VR Studio i forbindelse med renovering af laboratorier på Panum. 

BIM Equity faciliterer seancer i VR Studio. Resultatet er en større forståelse for projektet - for uanset om man er bygherre, rådgiver eller slutbruger tilfører en virkelighedstro virtual reality oplevelse mere værdi end adskillige plantegninger og regneark.  

LÆS OGSÅ: BIM Equity leverer VR Studio til Nyt Hospital Nordsjælland

Interesseret i VR Studio? 
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan VR Studio kan optimere dit projekt? Så kontakt os på 70 220 520 eller info@bimeqt.com.

 
Udbyder
BIM Equity A/S
Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark

Pawel Antoni Lange
Telefon: +45 70220520


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.344