Brug den rigtig papkasse til forsendelse

Tilbydes
Oprettet
Udløber
23. marts 2018

Alle former for papkasser til forsendelse
Til papkasse forsendelser er det ikke ligegyldig hvilken papakasse man anvender. For det første kan det være dyrt i transportomkostninger at sende sine varer i for store kasser, for det andet kan varerne risikere at gå i stykker, hvis de bliver kastet rundt i kassen under forsendelse, for det tredje kan for meget "spild pap" koste dyrt i prduktion og ja vi kunne blive ved. Derfor er det vigtigt at få den bedst mulige og mest korrekte rådgivning inden man går igang med sine papkasseindkøb.

Optimering af papkasse indkøb
Vi har i mange år hjulpet vores kunder med at optimere deres indkøb af papkasser, både ved at finde den rigtige kvaltiet, den rigtige mængde mv. Hvis der er behov for det lagerfører vi også specialfremstillede papkasser for kunder der ønsker det. Ønsker du f.esk. logo trykt på dine papkasser, så kan vi også klare det. Papkasser med tryk er en meget populær form for markedsføring, bla. fordi det er forholdvis let at komme igang med og så er det bare en mega god form for markedsføring og branding af en virksomhed.

Rådgivning inden for papkasser til forsendelse
Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for rådgivning og salg af papkasser. Vi har derfor en stor viden og ekspertise inden for området, så alle vores kunder derved kan være sikre på altid at få lige præcis den emballage, som passer bedst til forsendelse af lige præcis deres produkt. Ønsker du at tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådivere inden for pap er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 68 07 07 eller sende en mail til: albe@albeemballage.dk.

Vi har også konsulenter kørende rundt i hele landet og hvis der er behov for det kommer de gerne forbi din virksomhed. Du kan læse mere om ALBE Emballage A/S på www.albeemballage.dk
Udbyder
Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark

Pernille Gregersen
Telefon: +45 44 20 93 06


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.856