23948sdkhjf

Kohberg Bakery Group A/S

Vores historie - 50 år med godt bagværk
I dag består Kohberg Bakery Group A/S af cirka 550 medarbejdere fordelt på de tre bagerier i Bolderslev, i Taastrup og på H. C Andersen Bagergården i Haderslev samt et distributionscenter i Søften ved Århus. Det gør os til det største danskejede bageri – og med sloganet ’Vi er bagere’, slår vi vores fælles identitet fast – uanset om du er uddannet bager, arbejder med økonomi, i planlægning eller på lageret, så har vi alle hver især en helt særlig andel i, at vi bager friskt og lækkert brød og godt bagværk hver dag.
Det hele startede i 1969, da Alfred Kohberg sammen med hans hustru Ella åbnede sit håndværksbageri i Sønderjylland. Han var den lokale rugbrødsmester – og snart spredte det gode rygte sig, og Alfred Kohberg flyttede bageriet til den nuværende beliggenhed i Bolderslev. Fra Kernesvinget i Bolderslev lagde han grundstenen til det Kohberg, vi er i dag – Alfred Kohbergs håndværk og passion for godt brød er stadig to af de vigtigste ingredienser i vores arbejde.
I 1989 var Alfred Kohbergs bageri i vækst, og succesen var til at få øje på. Det samme var behovet for at styrke virksomheden og gøre den klar til nye tider og stigende konkurrence. Alfred Kohberg besluttede derfor at sælge Kohberg Brød til ægteparret Preben og Inga Fogtmann. Og han lagde dermed trygt sin virksomhed i deres hænder i sikker forvisning om, at familien Fogtmann fortsat ville bage kvalitetsbrød til danskerne – et løfte de har holdt med hjælp fra mange dedikerede medarbejdere! Rugbrød har altid haft en helt særlig plads i vores hjerter, og det var i mange år også det, vi koncentrerede os om. Nogle af vores mest populære rugbrødsmærker gennem tiden er Herkules og Viking – og som alt vores andet brød, bærer rugbrødene i dag de letgenkendelige sort/hvide bagertern på emballagen, der er en hyldest til vores bagere og den passion for godt brød, der guider os alle i vores arbejde.
I dag kan man sige, at vi har slået større brød op, end da det hele startede med Alfred Kohberg for over 50 år siden. Vi bager til enhver lejlighed i danske familiers liv – både til hverdag og fest, så udover vores hjertebarn rugbrød, er hvedebrød og især de bløde og lækre boller også en del af sortimentet. Ligesom vi også har sørget for lidt til danskernes søde tand med traditionelle spandauere, kanelsnegle og andre lækre wienerbrød med spændende fyld.
Det er ikke kun Familien Danmark, der har taget Kohbergbrød til sig – også det professionelle marked har fået øje på os, så vi nu leverer brød og bagværk, både frisk og på frost, til professionelle kantiner, hotel- og restaurationsbranchen.
I vores historie har vores ansatte spillet en afgørende rolle, og det er med din hjælp, at rugbrød, hvedebrød, boller og andet bagværk hver dag bliver leveret fra vores tre bagerier til forbrugere i Danmark og andre steder i Europa.
Du kan læse mere om Kohberg her:
Hjemmeside

Du kan ligeledes følge Kohberg her:
https://www.facebook.com/KohbergDK/?ref=hl
https://www.linkedin.com/company/kohberg...</p>

Fakta om Kohberg Bakery Group A/S

Adresse
Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget 1
6392 Bolderslev
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Aabenraa Kommune

Telefon: +45 73646400

Fax: +45 74646381

CVR nummer: DK11326943

P nummer: 1002908027

Ansatte: 550

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Britt Hougaard
Direkte telefon: +45 21442153

Janne Rasmussen
Stilling: HR-konsulent

Send til en kollega

0.094