23948sdkhjf

Aalborg Streetfood presset af krisen

| Af Kathrine Lykkegaard Jeppesen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie
En af dem, der holder skarpt øje med, hvornår myndigheder og regering er klar til at åbne samfundet mere, er Toni Jørgensen. Han står i spidsen for Aalborg Streetfood - Køkkenfabrikken i Aalborg Vestby.

Aalborg Streetfood skulle være åbnet allerede i april - men det satte corona-virusset som bekendt en stopper for. Stedet har for nyligt fået nye ejere, som ville gentænke konceptet.

Madmarkedet har derfor fået en markant makeover gennem den seneste tid. Tanken er, at det i højere grad skal fungere som kulturhus med events og aktiviteter - og så er planen, at der som hidtil skal være mad fra forskellige køkkener.

I øjeblikket er Aalborg Streetfood dog udfordret af ikke at vide, hvornår de præcist kan åbne og under hvilke betingelser, det kan lade sig gøre. Men ejer Toni Jørgensen, som også står bag Oslo Streetfood og spisestederne Duck It, er fortrøstningsfuld:

- Vi skal nok klare den. Vi må være lidt kreative, lyder det fra ejeren, som fortsætter:

- Vi arbejder på fuld tryk for at skabe et fedt sted til Aalborg.

Stor forståelse
Lige nu leder Aalborg Streetfood efter personale til stedet, hvilket kan være vanskeligt, da der er meget usikkerhed i forbindelse med corona-situationen.

- Det gode er, at alle er indstillede på den usikkerhed, vi står overfor. Vi møder stor forståelse alle vegne - både fra leverandører og andre, vi er i kontakt med, siger Toni Jørgensen.

Men selvom Toni Jørgensen er optimistisk overfor åbningen, så er det en svær tid at drive et kultur-, event- og spisested. Regeringens hjælpepakker rækker nemlig langt fra til at dække hele det tab, som Aalborg Streetfood står overfor. Han håber også, at der kommer mere hjælp fra regeringen, hvis de forskellige forbud og tiltag bliver forlænget yderligere.

- Vi er pressede. Det er ekstra hårdt for tiden, siger Toni Jørgensen, som samtidigt understreger, at de glæder sig meget til at kunne åbne de rå haller igen.

Man forbereder sig på at kunne åbne så snart, regeringen og sundhedsmyndigheder giver grønt lys for det, selvom situationen udvikler sig dag for dag. Toni Jørgensen forventer og sigter efter at kunne åbne umiddelbart efter 10. maj, men følger myndighedernes anbefalinger.

Han har samtidigt flere bud på, hvordan Aalborg Streetfood kan efterleve eventuelle retningslinjer med afstandskrav og begrænsning på antallet af besøgende. Generelt føler han sig ikke nervøs for kunne åbne så snart, der bliver ændret på forsamlingsforbuddet.

- Lige nu er vi i gang med at bygge et fedt udendørsområde med en kæmpe solterrasse. Derudover kan vi inddele de forskellige områder i zoner, så vi sikrer, at der er afstand nok.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Geia Food med ny rekord er klar til yderligere vækst

Aftale med Kokkelandsholdet er guld værd for Gråsten Fjerkræ

Damhuskroen har fået ny ejer - solgt for tocifret millionbeløb

Dagrofa Foodservice forlænger aftale med hotelgigant

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Cateringvirksomhed er rykket ind i forsamlingshus

Nyhedsbrev

4.795 modtager nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Aarhus og København skal gå forrest med klimavenlig mad i kommunale køkkener

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Too Good To Go lander ny, stor aftale

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Fire køkkener nomineret til Køkkenprisen

Sushikæde på vej mod sit største underskud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Noma genåbner som burgerbar

Her er de nye retningslinjer til restauranter, caféer og værtshuse

Kro har corona-udvidet med en pølsevogn

Nye anbefalinger åbner for landets buffeter

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Genåbnede restauranter kan få problemer med varemangel

DE: Genåbning af restauranter og cafeer kan sikre 170.000 job

Catering Danmarks egenkapital er væk

Konkursramt restaurant genopstår

Flere penge til presset Joe & The Juice

Vestjysk restaurant melder udsolgt med to go-fisk

Gourmetbutik klarer sig gennem krisen med nyt koncept

Restaurant konkurs efter brand

Restauranter må stadig vente på genåbning

Webinar: Sådan kan man tackle krisen

Nordjyske måltidskasser er et hit: Markant fremgang for Skagenfood

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Recirkulationsemhætte

Plastpalle af 100% genbrugsplast fra danske husholdninger

Nem frokostordning

Termokasser til de kommende konfirmationer og bryllupper

Tag kontrollen over uønskede bakterier med hygiejneklude som

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Trækfri og Hygiejnegodkendt indblæsningsarmatur til køkkener

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Loftsmonteret udsugningsboks

Økologien blomstrer med kØkkenprisen 2020

Har du husket lovpligtig eftersyn af dit køleanlæg?

Skal din ismaskine have en glad SMILEY?

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask

Køkkenventilationsloft med lavimpulserstatningsluft

Opbevarer du din medicin korrekt?

Kæmpe udvalg af bærbare computere til kontoret!

Kondensemhætte med integreret lavimpulserstatningsluft og hø

Standarder har stor betydning for den grønne omstilling

Ny hjemmeside hjælper lokale handlende

Grillpølser som de bør være

Industriemhætte til friture og stegeplader Med Capture Jet™

Send til en kollega

0.159