23948sdkhjf

Stjernekok overtager restaurant i Thy

| Af Carsten Hougaard, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie
Stjernekok overtager restaurant i Thy
Tidligere michelinkok og holdkaptajn for kokkelandsholdet Nicolas Min Jørgensen og kæresten Iben Dragsbæk Hansen vil drive restauranten på Agger Havn fra juni
Iben Dragsbæk Hansen og Nicolas Min Jørgensen glæder sig til at få nyt liv i Agger Darling på Agger havn. Privatfoto
Iben Dragsbæk Hansen og Nicolas Min Jørgensen glæder sig til at få nyt liv i Agger Darling på Agger havn. Privatfoto
AGGER:Fra juni kommer der nyt liv i restauranten Agger Darling på Agger Havn.

Det er den 37-årige kok Nicolas Min Jørgensen og hans 30-årige kæreste Iben Dragsbæk Hansen, der har aftalt med forpagterparret Louise Møller og Morten Manaa Kristensen fra Hanstholm Madbar, at de vil give stedet en chance.

- Vi er så heldige, at Morten og Louise har skabt de rammer, der er. Og folk kender jo stedet, og vi er helt vildt imponerede over den opbakning, vi har fået på de sociale medier, fortæller Iben Dragsbæk Hansen.

Nicolas Min Jørgensen har været medlem og holdkaptajn på det danske kokkelandshold siden 2012. Fra 2014 til 2018 har han været køkkenchef på restaurant Substans i Aarhus og sikret stedet en Michelin-stjerne.

I fjor blev han desuden nummer to ved DM i Østersgastronomi, der blev holdt i Nykøbing.

Parret fortæller, at menuen på Agger Darling kommer til at bestå af lokale råvarer.

- Men ellers vil den være inspireret af hele verden. Nicholas har før arbejdet på steder, hvor der var meget faste ramme som for eksempel det nye nordiske køkken. Men i Agger Darling vil vi lade os inspirere fra hele verden. Der vil være både fast menukort og så menuer, der skifter undervejs, fortæller Iben Dragsbæk Hansen.

Parret bor i dag i Hinnerup mellem Randers og Aarhus. Men det er planen, at de vil bosætte sig i Sydthy.

- Vi har også en lille datter. Så lige nu er vi ved at lede efter en lejebolig i Agger, Krik eller Vestervig, fortæller Iben Dragsbæk Hansen, der selv stammer fra Thisted.

Den endelige dag for åbningen er af gode grunde ikke endelig planlagt.

Men sikkert er det, at parret vil ”give den gas” hen over sommeren og holde åbent i efterårsferien.

- Derudover planlægger vi nogle arrangementer, siger Iben Dragsbæk Hansen.

Hun skal stå for restauranten, mens kæresten passer køkkenet.

- Og så skal vi have fundet nogle medarbejdere. Så vores håb er, at der kommer gang i turismen og at danskerne vælger at holde ferie i Danmark, siger hun.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Geia Food med ny rekord er klar til yderligere vækst

Aftale med Kokkelandsholdet er guld værd for Gråsten Fjerkræ

Damhuskroen har fået ny ejer - solgt for tocifret millionbeløb

Dagrofa Foodservice forlænger aftale med hotelgigant

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Nyhedsbrev

4.797 modtager nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Cateringvirksomhed er rykket ind i forsamlingshus

Aarhus og København skal gå forrest med klimavenlig mad i kommunale køkkener

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Too Good To Go lander ny, stor aftale

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Fire køkkener nomineret til Køkkenprisen

Sushikæde på vej mod sit største underskud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Noma genåbner som burgerbar

Her er de nye retningslinjer til restauranter, caféer og værtshuse

Kro har corona-udvidet med en pølsevogn

Nye anbefalinger åbner for landets buffeter

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Genåbnede restauranter kan få problemer med varemangel

DE: Genåbning af restauranter og cafeer kan sikre 170.000 job

Konkursramt restaurant genopstår

Flere penge til presset Joe & The Juice

Vestjysk restaurant melder udsolgt med to go-fisk

Gourmetbutik klarer sig gennem krisen med nyt koncept

Restaurant konkurs efter brand

Restauranter må stadig vente på genåbning

Webinar: Sådan kan man tackle krisen

Nordjyske måltidskasser er et hit: Markant fremgang for Skagenfood

Se alle Medlemmernes egne nyheder

De nominerede til Kantineprisen 2020 er...

Mere genanvendelse er ikke helt sort

GTS-institutternes teknologiske infrastruktur

Charles Christensen A/S har vundet stor rammeaftale

ANSUL Automatisk brandslukning præinstalleret fra fabrikken

Styr på kølekæden?

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Recirkulationsemhætte

Plastpalle af 100% genbrugsplast fra danske husholdninger

Nem frokostordning

Termokasser til de kommende konfirmationer og bryllupper

Tag kontrollen over uønskede bakterier med hygiejneklude som

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Trækfri og Hygiejnegodkendt indblæsningsarmatur til køkkener

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Loftsmonteret udsugningsboks

Økologien blomstrer med kØkkenprisen 2020

Har du husket lovpligtig eftersyn af dit køleanlæg?

Skal din ismaskine have en glad SMILEY?

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask

Køkkenventilationsloft med lavimpulserstatningsluft

Opbevarer du din medicin korrekt?

Send til en kollega

0.172