23948sdkhjf

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Den københavnske iværksættervirksomhed Planteslagterne, som producerer plantefødevarer, der kan erstatte kød i mange retter, har fået hul igennem til en stor kunde:

Et samarbejde mellem Planteslagterne og Coop har resulteret i, at der for første gang i Irmas historie kommer en serie af lokale kødalternativer på hylderne hos Irma.

Virksomheden laver blandt andet plantebaserede bøffer, kødfrie ”kød”boller, deller og postejer. Det hele er økologisk, klar til brug og uden soja, e-numre eller tilsætningsstoffer.

Planteslagterne har været i gang i et års tid, med stifterne Henrik Have, Emil Williamsen og Emil Andersen ved roret.

- Vi ved fra mange forældre, at det kan være svært at få grøntsager i deres børn, så vi har det sidste års tid været på arrangementer og messer - og kan stolt bryste os af, at vores produkter med succes er testet på børn. De spiser smagsprøverne som slik, når vi er ude, siger Henrik Have i en pressemeddelelse.

- Vi forstår som så mange andre ikke, hvad den øgede CO2-udledning fra kødproduktion vil betyde for vores verden, og vi synes, det er uoverskueligt at forudsige. Så nu vil vi gøre det nemt for vores kunder at skifte kødet ud, når de ønsker det. Den mission arbejder vi stadig hårdt på at komme i mål med, selv om ingen af os har fået løn her et år efter opstarten, tilføjer han.

Planteslagternes produkter bliver så vidt muligt udviklet med brug af andensorterings-grønt, der enten er for grimt til at komme i supermarkederne eller af andre grunde skal kasseres.

Produkterne ligger på frost, hvilket ifølge Henrik Have er et bevidst valg, da frost giver en lang holdbarhed uden tilsætningsstoffer, samtidig med at det holder bedre på vitaminer og mineraler, end køl gør.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.721 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Send til en kollega

0.142