23948sdkhjf

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

To år i træk har Slagelse-kødfirmaet JN Meat International vundet "World Steak Challenge", og indehaver John Sashi Nielsen kan derfor kalde sig leverandør af verdens bedste bøf.

Det er en succes, som ikke uventet smitter af på hans økonomi, og egenkapitalen i hans private investeringsselskab er nu oppe på næsten 302 millioner kroner, viser det netop offentliggjorte årsregnskab.

Alene i 2018/19 var der et overskud på næsten 38 millioner kroner, hvoraf de 21 millioner kommer fra JN Meat. Resten kommer fra en stribe andre investeringer, ikke mindst på ejendomsmarkedet, hvor holdingselskabet har placeret over 350 millioner kroner i investeringsejendomme. I alt er der aktiver for over 600 millioner.

John Nielsen etablerede JN Meat i 1980, og hans sans for gode bøffer har altså både i år og sidste år bragt ham helt til tops i "World Steak Challenge", der senest blev holdt i Dublin.

Ved den lejlighed konstaterede han:

- Jamen, det er helt fantastisk.En ting er, at vi vandt steakmesterskabet i 2018, men at vi også vinder her i 2019 er totalt crazy. Det er en vild drøm, som er gået i opfyldelse, og jeg er både glad og rørt over vores passion for at levere verdens bedste kød.

Sejren i Dublin tog han - lige som i London året før - med en finsk steak. Omkring 300 steaks fra hele verden var repræsenteret i konkurrencen, som dommerne afgør via blindtests på udseende, duft, farve, smag, saftighed og mørhed.

- Nu hvor JN Meat International for andet år i træk har vundet verdensmesterskabet, er JN Meat International virkelig kommet på verdenskortet, og kødentusiaster, som ikke tidligere har regnet finsk oksekød for noget specielt, står nu i kø for at købe det finske kød, fastslog John Nielsen også efter at have vundet i Dublin.
Mere om: JN Meat
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.721 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Send til en kollega

0.172