23948sdkhjf

Kendt burgerkæde med nyt minus

Burgerkæden Grillen Burgerbar, der blev etableret i 2013, har for andet år i træk måttet notere sig et underskud på cirka en halv million kroner - i det seneste regnskab er minusset på godt 490.000.

Dermed er Grillen Burgerbar igen på den forkerte side af nul-linjen efter at have leveret årlige overskud omkring den halve million i hvert af sine første fire leveår.

Bag kæden står Grillen Group, som ved udgangen af regnskabsåret - 30. juni - havde otte restauranter. De er placeret i hver deres selskab, men drives med fælles administration fra Grillen Group.

At antallet af restauranter nu er oppe på otte er ifølge ledelsens beretning en del af grunden til det nye underskud.

- Det opgjorte resultat for 2018/19 er negativt påvirket af nyopstartede restauranter i 2018, hedder det således.

De to nyeste restauranter, i Vejle og Herning, åbnede i første halvdel af 2018.

Det fremgår også af regnskabet, at "ændringer i ledelsesteamet er blevet prioriteret med det fokus at styrke og fremtidssikre organisationen, hvilket havde stor negativ indflydelse i 1. halvår i regnskabsåret 2018/19"

2. halvår bærer præg af gode resultater, men gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2018/19, konstaterer ledelsen.

Den forventer i 2019/20 en væsentlig omsætningsfremgang, primært som følge af nye åbninger.

Michael Listov-Raunkjær, som stiftede burgerkæden sammen med brødrene Thomas og Steffen Rasmussen, afhændende i august i år sin andel og forlod selskabet.

Ud over de to burgerbarer i Vejle og Herning har Grillen Burgerbar også adresser i Aalborg, Aarhus og fire i Københavns-området.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu
1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Nyhedsbrev

4.670 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Send til en kollega

0.338