23948sdkhjf

Kendt burgerkæde med nyt minus

Burgerkæden Grillen Burgerbar, der blev etableret i 2013, har for andet år i træk måttet notere sig et underskud på cirka en halv million kroner - i det seneste regnskab er minusset på godt 490.000.

Dermed er Grillen Burgerbar igen på den forkerte side af nul-linjen efter at have leveret årlige overskud omkring den halve million i hvert af sine første fire leveår.

Bag kæden står Grillen Group, som ved udgangen af regnskabsåret - 30. juni - havde otte restauranter. De er placeret i hver deres selskab, men drives med fælles administration fra Grillen Group.

At antallet af restauranter nu er oppe på otte er ifølge ledelsens beretning en del af grunden til det nye underskud.

- Det opgjorte resultat for 2018/19 er negativt påvirket af nyopstartede restauranter i 2018, hedder det således.

De to nyeste restauranter, i Vejle og Herning, åbnede i første halvdel af 2018.

Det fremgår også af regnskabet, at "ændringer i ledelsesteamet er blevet prioriteret med det fokus at styrke og fremtidssikre organisationen, hvilket havde stor negativ indflydelse i 1. halvår i regnskabsåret 2018/19"

2. halvår bærer præg af gode resultater, men gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2018/19, konstaterer ledelsen.

Den forventer i 2019/20 en væsentlig omsætningsfremgang, primært som følge af nye åbninger.

Michael Listov-Raunkjær, som stiftede burgerkæden sammen med brødrene Thomas og Steffen Rasmussen, afhændende i august i år sin andel og forlod selskabet.

Ud over de to burgerbarer i Vejle og Herning har Grillen Burgerbar også adresser i Aalborg, Aarhus og fire i Københavns-området.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.719 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Takeaway: Wolt har fart på

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Send til en kollega

0.422