23948sdkhjf

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Den nordjyske foodservicekæmpe Euro Cater, der i Danmark står bag blandt andet AB Catering, BC Catering og Inco, sætter i koncernens dugfriske regnskab nye rekorder hvad angår både omsætning og overskud.

Regnskabet viser en omsætning i 2018/19 på 9,5 milliarder kroner og et overskud efter skat på 329 millioner. Året før var de tilsvarende tal 9,2 milliarder og 276 millioner, hvilket også var rekorder.

Koncernen kommer i regnskabet ikke ind på detaljer om, hvad der er gået specielt godt i det forgangne år, og Euro Cater-direktør Steen D. Pedersen ønsker heller ikke over for Food Supply at løfte sløret for forretningens nærmere omstændigheder. Han henviser til, at Euro Cater ikke har for vane at uddybe sine regnskaber ret meget.

- Men vi er rigtig glade for regnskabet. Vi har glæde af at være i et marked, hvor det går rigtig godt for restauranterne, siger han.

Samtidig lægger direktøren ikke skjul på, at han naturligvis har noteret sig, at der på det seneste er kommet knap så optimistiske tal om det generelle indtjeningsniveau og konkurstal i restaurationsbranchen.

- Stigende bekymring

- Vi kigger med stigende bekymring på, om det positive marked kan blive ved. Der har altid været en vis udskiftning ude i restauranterne, men den vækst, der har været de seneste tre-fem år, ser ud til at være toppet. Og det ser ud til, at antallet af lukninger nu stiger, bemærker Steen D. Pedersen.

- Men det er jo nogle cyklusser, der kører, tilføjer han.

Ifølge det nye Euro Cater-regnskab er årets omsætning fordelt med 6,2 millarder kroner i Danmark og 3,3 milarder i Sverige. Det fremgår ikke, hvor meget der kommer fra eksempelvis AB Catering og BC Catering, og Steen D. Pedersen ønsker heller ikke at fortælle om den indbyrdes fordeling.

- Dem, der skal vide det, de ved det, påpeger han.

Ud over AB Catering, BC Catering og Inco Cash & Carry står Euro Cater - via datterselskabet Dansk Cater - i Danmark bag Cater Food og Cater Grønt. I alt løber det op i 16 danske afdelinger.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (1)
Forsiden lige nu

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Nyhedsbrev

4.671 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.131