23948sdkhjf

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Efter halvandet år i Danmark åbner Pincho Nation nu den anden restaurant i København, som får adresse på Axeltorv i København.

Baggrunden for den nye restaurant er, at det går godt for Pincho Nation i Danmark, hvor man i år har over 95.000 gæster. I 2020 forventer man at runde 200.000 gæster, som alle booker bord, bestiller mad og drikkevarer samt betaler herfor udelukkende via en app.

Værter sørger for, at alle føler sig hjemme og har det sjovt, mens de selv skruer en menu sammen af de mange tapasretter, som repræsenterer et bredt gastronomisk udsnit fra hele verden.

I Danmark har 88.000 ind til videre hentet app’en, som i øjeblikket downloades cirka 100 gange dagligt.

Godt fodfæste i hovedstaden
Restauranten på Axeltorv får 150 pladser og bliver dermed lidt større end den i Fiolstræde, som har 144. Læg dertil, at der om sommeren er mulighed for udeservering med 70 pladser.

- Vi har nu fået et solidt fodfæste i København, hvor vi har vist, at vores unikke app-koncept kan gøre sig gældende, selvom konkurrencen er benhård. Derfor er vi nu klar til at skalere forretningen med endnu en restaurant, siger Flemming Christophersen, direktør og partner i Pincho Nation Danmark.

Stort potentiale uden for hovedstaden
Pincho Nation stammer fra Sverige, hvor der siden 2012 er åbnet 60 restauranter. I 2017 åbnede man i Oslo, mens Helsinki og København kom til året efter, hvor kapitalfonden Valedo også blev en del af ejerkredsen.

I sommers åbnede den første restaurant i Berlin, og nu åbnes der altså en ny i København.

I Danmark er man langt fremme i planerne om at åbne endnu en restaurant, men denne gang uden for København. I Sverige har Pincho Nation stor succes uden for Stockholm, og hovedparten af de 60 restauranter drives af franchisetagere.

Også i Danmark ser ledelsen positivt på franchising som en måde at accelerere væksten på og udbrede konceptrestauranten til hele landet.

- Med tanke på den rejse, som Pincho Nation har været igennem i Sverige, er der et markant potentiale her i Danmark, hvis man retter blikket uden for København. Og det gør vi nu, hvor vi i første omgang selv tager hånd om processen, men hvor vi i organisationen også har gode erfaringer med at lade franchisetagere komme med ombord, siger Flemming Christophersen.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Nyhedsbrev

4.668 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.215