23948sdkhjf

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Når Randers Street Food åbner efter nytår, bliver det med otte nøje udvalgte standholdere i den store havebygning, som er godt i gang med at blive gjort klar.

Op imod 80 potentielle lejere har henvendt sig, og folkene bag Randers Street Food har tænkt sig at være kræsne i udvælgelsen af de otte, der får en plads.

- Om de har fem eller 20 restauranter bag sig eller blot en enkelt, betyder ikke noget. Vi kommer til at vælge de bedste og går efter diversiteten. Og vi regner med at holde en slags kokkeprøve her, hvor vi kan smage på, hvad de forskellige kan byde på, siger en af bagmændene, Nicolai Michaelsen, til Randers Amtsavis.

Han peger også på, at den månedlige husleje for en stand er sat til 13.000 kroner i et forsøg på at skille de seriøse fra de useriøse. På den måde slipper Randers Street Food for de henvendelser, "hvor folk tror, at de kan smide 2.000 kroner om måneden og så nøjes med at sætte et par kogeplader op", som Nicolai Michaelsen formulerer det.

Tidligere havde Randers Street Food satset på at åbne lige omkring nytår, men Nicolai Rasmussen og de fem andre indehavere regner nu med at være klar til åbning fredag 7. februar.

Hallen får plads til 150 stole, og på pladsen udenfor er der plads til op imod 700.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Nyhedsbrev

4.668 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.155