23948sdkhjf

Nu kan babyer også få måltidskasser

Cateringvirksomhed går ind på helt nyt marked

I Hundslund nord for Horsens har iværksætteren Nete Vorgaard Holme de seneste cirka seks år drevet cateringvirksomheden Supperiet, der tilbyder hjemmelavede supper og gryderetter ud af huset - og snart også måltidskasser til babyer.

- Jeg glæder mig helt vildt til at afprøve konceptet, og så vidt jeg ved, får jeg ingen direkte konkurrenter, idet man i dag kun kan købe økologisk babymad, som er varmebehandlet. Mit er frosset ned straks efter fremstillingen, fortæller Nete Vorgaard Holme til Horsens Folkeblad.

Hun er selv bedstemor og har navngivet retterne i måltidskasserne efter sine egne børn og børnebørn.

I første omgang bliver måltidskasserne til babyer fremstillet i to varianter: En med 25 enheder til babyer på fire-seks måneder og en med 20 enheder til babyer ældre end seks måneder. Nete Vorgaard Holme lægger ikke skjul på, at prisen på omkring 600 kroner pr. kasse er højere end det, man selv kan fremstille maden for - men tror på ideen, ikke mindst fordi hendes måltider kun kræver en mikrobølgeovn, nævner folkebladet.

Alle ingredienser er økologiske, og måltiderne indeholder ikke hverken krydderier, salt eller sukker. Nete Vorgaard Holme har i udviklingsfasen konsulteret både diætister, sundhedsplejerske samt sine egne og flere babyers smagsløg.

Hun begyndte i 2013 med at fremstille supper og laver løbende aftaler med dagligvarebutikker om at levere specielt økologiske supper til deres frysediske. Senere kom også gryderetter og selskabsmad på Supperiets menukort, og om alt går vel, vil babykasserne ifølge Horsens Folkeblad være på markedet i løbet af et par uger.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu
1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Nyhedsbrev

4.670 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Send til en kollega

0.193