23948sdkhjf

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

De nye ejere af Jensens Bøfhus regner med et overskud i år - men da de overtog bøfkæden for et års tid siden, var den voldsomt tæt på at gå konkurs.

Det skriver TV2 Fyn på sin hjemmeside.

- Som så mange gange, når man går i gang med en turnaround, så er der bare flere problemer, end man lige tror. Når en virksomhed er på vej ned, kommer der bare mange negative overraskelser. Vi var to minutter fra at melde virksomheden konkurs, fortæller en af de otte nye ejere, Hans Bøgh-Sørensen, til tv-stationen.

En konkurs ville have kostet cirka 1.000 ansatte jobbet.

Hans Bøgh-Sørensen, der også er indehaver af medicinimportøren Orifarm, repræsenterer de otte nye ejere i bestyrelsen sammen med Torben Østergaard Nielsen, der ejer Bunker Holding i Middelfart. De øvrige ejere er robot-investoren Enrico Krog Iversen, Georg og Dorthe Gundersen fra tobaks-dynastiet Orlik, advokat Jørn Bonnesen, Steen Haustrup fra Plus Pack og de knap så kendte René Søgaard Larsen og Jørgen Lindegaard Hjorth.

Tilsammen skød de i efteråret 2018 cirka 40 millioner kroner ind i kæden i en redningsaktion., og siden er yderligere 40-45 millioner kroner investeret i Jensens Bøfhus, der i dag tæller 21 danske restauranter.




Mere om: Jensens Bøfhus
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Nyhedsbrev

4.719 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Minister lover lov mod udnyttelse af udenlandske kokke

Det skal være slut for firmaer at hyre folk igen via beløbsordning, hvis de er taget i snyd, mener minister

Horesta kritiserer Fødevarestyrelsens nye planteliste

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Julefrokost: 30 gæster blev brændt af

Venø Seafood vil udvide for otte millioner

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Takeaway: Wolt har fart på

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Send til en kollega

0.11