23948sdkhjf

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

prm forenede service

Et grønnere Danmark går gennem maven og landets professionelle køkkener.

Sådan lød meldingen fra fødevareminister Mogens Jensen, der på årets økologiske topmøde kunne overrække spisemærke nummer 3.000 til kantinevirksomheden Kokkenes Køkken.

Spisemærket fra fødevareministeren vil fremover være at finde hos TDC i Kolding, hvor Kokkenes Køkken flyttede ind for halvandet år siden. Dagligt og lige siden har køkkenpersonalet bespist mere end 100 gæster.

Det grønne partnerskab mellem Kokkenes Køkken og TDC Group tæller flere kantiner rundt om i landet – alle med det tilfælles, at bæredygtighed og miljøhensyn er i absolut højsæde. For som kantineleverandør til flere tusind medarbejdere løfter man et fælles ansvar, lyder meldingen fra driftschef i Kokkenes Køkken Claus Udengaard.

- Helt overordnet ved vi, at 1,2 millioner danskere dagligt spiser frokost i en kantine, og der hviler derfor et stort ansvar på vores skuldre som kantineleverandør. Vi arbejder målrettet for en mere bæredygtig og økologisk dag i morgen, og vi ved, at vores arbejde betaler sig. Også på klimakontoen. Konkret har vi i Kolding-kantinen haft et klart fokus på mere økologi i form af alt lige fra mælke- og kornprodukter til frugt og grønt. Det høster vi stolt frugten af i dag, og vi glæder os til at pryde vores fine kantine med vores nye bronzemærke, konstaterer han i en pressemeddelelse.

Kokkenes Køkken blev stiftet i 2015 og er en selvstændig enhed under en af Danmarks ældste, familieejede virksomheder, Forenede Service. Dagligt servicerer Kokkenes Køkken cirka 10.000 medarbejdere og gæster fordelt over hele landet – i såvel store virksomheder som mindre kontorhuse.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nyhedsbrev

4.680 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Særligt køkken til kræftsyge børn sparet væk

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Region garanterer for Fælleskøkkenets fremtid

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Send til en kollega

0.215