23948sdkhjf

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

prm forenede service

Et grønnere Danmark går gennem maven og landets professionelle køkkener.

Sådan lød meldingen fra fødevareminister Mogens Jensen, der på årets økologiske topmøde kunne overrække spisemærke nummer 3.000 til kantinevirksomheden Kokkenes Køkken.

Spisemærket fra fødevareministeren vil fremover være at finde hos TDC i Kolding, hvor Kokkenes Køkken flyttede ind for halvandet år siden. Dagligt og lige siden har køkkenpersonalet bespist mere end 100 gæster.

Det grønne partnerskab mellem Kokkenes Køkken og TDC Group tæller flere kantiner rundt om i landet – alle med det tilfælles, at bæredygtighed og miljøhensyn er i absolut højsæde. For som kantineleverandør til flere tusind medarbejdere løfter man et fælles ansvar, lyder meldingen fra driftschef i Kokkenes Køkken Claus Udengaard.

- Helt overordnet ved vi, at 1,2 millioner danskere dagligt spiser frokost i en kantine, og der hviler derfor et stort ansvar på vores skuldre som kantineleverandør. Vi arbejder målrettet for en mere bæredygtig og økologisk dag i morgen, og vi ved, at vores arbejde betaler sig. Også på klimakontoen. Konkret har vi i Kolding-kantinen haft et klart fokus på mere økologi i form af alt lige fra mælke- og kornprodukter til frugt og grønt. Det høster vi stolt frugten af i dag, og vi glæder os til at pryde vores fine kantine med vores nye bronzemærke, konstaterer han i en pressemeddelelse.

Kokkenes Køkken blev stiftet i 2015 og er en selvstændig enhed under en af Danmarks ældste, familieejede virksomheder, Forenede Service. Dagligt servicerer Kokkenes Køkken cirka 10.000 medarbejdere og gæster fordelt over hele landet – i såvel store virksomheder som mindre kontorhuse.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Dagrofa Foodservice forlænger aftale med hotelgigant

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Cateringvirksomhed er rykket ind i forsamlingshus

Aarhus og København skal gå forrest med klimavenlig mad i kommunale køkkener

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Too Good To Go lander ny, stor aftale

Nyhedsbrev

4.796 modtager nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Fire køkkener nomineret til Køkkenprisen

Sushikæde på vej mod sit største underskud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Noma genåbner som burgerbar

Her er de nye retningslinjer til restauranter, caféer og værtshuse

Kro har corona-udvidet med en pølsevogn

Nye anbefalinger åbner for landets buffeter

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Genåbnede restauranter kan få problemer med varemangel

DE: Genåbning af restauranter og cafeer kan sikre 170.000 job

Catering Danmarks egenkapital er væk

Streetfoodmarked fik overskud, men er nu hårdt ramt

Konkursramt restaurant genopstår

Corona lægger Kastbergs eksportplaner på is

Flere penge til presset Joe & The Juice

Vestjysk restaurant melder udsolgt med to go-fisk

Gourmetbutik klarer sig gennem krisen med nyt koncept

Restaurant konkurs efter brand

Restauranter må stadig vente på genåbning

Webinar: Sådan kan man tackle krisen

Nordjyske måltidskasser er et hit: Markant fremgang for Skagenfood

1

FødevareDanmark: Hullede hjælpepakker presser virksomheder i knæ

Nu kommer hjælpen til selvstændige og små virksomheder

Restaurantkædes rekordregnskab falmer i lyset af corona: "Det er fuldstændig grotesk"

Ungt forpagterpar fik en barsk begyndelse

Gorm's-ansatte går kraftigt ned i løn

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Recirkulationsemhætte

Plastpalle af 100% genbrugsplast fra danske husholdninger

Nem frokostordning

Termokasser til de kommende konfirmationer og bryllupper

Tag kontrollen over uønskede bakterier med hygiejneklude som

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Trækfri og Hygiejnegodkendt indblæsningsarmatur til køkkener

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Loftsmonteret udsugningsboks

Økologien blomstrer med kØkkenprisen 2020

Har du husket lovpligtig eftersyn af dit køleanlæg?

Skal din ismaskine have en glad SMILEY?

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask

Køkkenventilationsloft med lavimpulserstatningsluft

Opbevarer du din medicin korrekt?

Kæmpe udvalg af bærbare computere til kontoret!

Kondensemhætte med integreret lavimpulserstatningsluft og hø

Standarder har stor betydning for den grønne omstilling

Ny hjemmeside hjælper lokale handlende

Grillpølser som de bør være

Industriemhætte til friture og stegeplader Med Capture Jet™

Hvilke teknologier skal GTS-institutterne arbejde med?

Send til en kollega

0.189