23948sdkhjf

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Per 1. januar 2020 bliver Q Foods A/S i Holbæk en del af Falengreen A/S, som har domicil i Stilling syd for Aarhus. Det skriver Falengreen i en pressemeddelelse.

Hos Falengreen, som i forvejen har en stærk position inden for mejeri og ost, skal opkøbet ifølge administrerende direktør Morten Petersen være med til at styrke virksomheden på flere segmenter.

- Q Foods kompetencer og produktportefølje supplerer Falengreen rigtig godt, og jeg glæder mig derfor rigtig meget over købet. Markedet for måltidsløsninger er i kraftig udvikling, og vi ønsker naturligvis fortsat at kunne tilbyde vores kunder de nyeste og bedste produkter inden for dette segment. Med Q Foods om bord får vi nu styrket denne position endnu mere, så det er en kæmpe gevinst for alle parter, siger Morten Petersen.

Også hos Q Foods er der stor tilfredshed, og grundlægger og administrerende direktør Holger Nielsen er stolt over den netop indgåede aftale med Falengreen.

- Jeg startede Q Foods i 2003 og er super stolt over, hvor langt vi er nået med virksomheden i dag. Derfor er det selvfølgelig også lidt vemodigt sådan at skulle sælge sit livsværk. Men med en erkendelse af, at jeg snart står over for et generationsskifte, er jeg både beæret og glad for, at det er en dygtig og stærk spiller som Falengreen, der vælger at føre Q Foods videre, fortæller Holger Nielsen og fortsætter:

- Som en del af aftalen med Falengreen bliver jeg i virksomheden en rum tid endnu, ligesom mine dygtige medarbejdere naturligvis tilbydes at følge med. Jeg ser frem til, at vi med Falengreen i ryggen kan styrke vores position i markedet og samtidig bidrage med viden fra vores del af branchen og dermed til endnu mere vækst.

Q Foods A/S fortsætter som en selvstændig forretningsenhed i Falengreen, mens alt administration flytter sammen med Falengreen i bygningen på Niels Bohrs Vej i Stilling. Selve flytningen forventes at ske i løbet af januar 2020.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Nyhedsbrev

4.677 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Særligt køkken til kræftsyge børn sparet væk

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Invitation til samskabelsesworkshop

Send til en kollega

0.116