23948sdkhjf

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Det er lidt vildt at tænke på, men her får I statistikken: 75 procent af det samlede fødevareindtag stammer fra de samme 15 afgrøder og fem dyrearter.

Derfor er der stærkt behov for nytænkning i den danske fødevare - og food service-branche. Unilever tager fat om debatten "Fremtidens bæredygtige fødevarer", når de onsdag den 6. november inviterer food service-sektoren til seminar og debatmøde.

Seminaret sætter fokus på behovet for produktion, indkøb og anvendelse af nye bæredygtige fødevarer som en central forudsætning for indfrielsen af klimamålene.
Afsættet tages i en ny rapport – Future50Foods – udarbejdet af WWF i samarbejde med Unilever/Knorr på globalt plan.

Hvordan skaber vi velsmagende og klimavenlige fødevare-løsninger, som både er
miljømæssigt og økonomisk bæredygtige? På seminaret deles konkrete erfaringer fra den private og offentlige sektor - og så præsenterer WWF og Knorr (Unilever) naturligvis også 'Future50Foods'.

Der er begrænset antal pladser. Tilmelding og betaling sker på: www.ufsnordic.nemtilmeld.dk senest 23. oktober. Betalingen på 200 kr. pr. deltager går ubeskåret til WWF. Eventen foregår på Crown Plaza, Ørestaden i København den 6. november fra kl. 14-17.

Program
• Velkomst - ved Peter Dahl, Unilever Food Solutions
• Sådan redder vi klimaet og verdens natur – ved Bo Øksnebjerg, generalsekretær for WWF
• Paneldebat - Hvilke indsatsområder og muligheder har vi allerede defineret inden for Food Service, og hvordan skal vi arbejde videre - med Michael Minter, programchef for Fremtidens Fødevarer hos Tænketanken Concito, Borgmester Franciska Rosenkilde fra Københavns Kommune og Fredrik Sandström, Executive
Director of Strategic Operations hos BC Hospitality Group – samt Bo Øksnebjerg
og Peter Dahl. 

• Afrunding, networking og smagsprøver på Fremtidens Nye Fødevarer.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Nyhedsbrev

4.678 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Send til en kollega

0.183