23948sdkhjf

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden

Arla Pro har indgået et femårigt strategisk samarbejde med Kokkelandsholdet. Målet er at fremme dansk gastronomi og skabe topplaceringer ved internationale konkurrencer for de ambitiøse danske kokke, der tegner Kokkelandsholdet.

- I Arla er vi meget stolte over, at vi har indgået et samarbejde med Kokkelandsholdet. Det giver os en unik mulighed for at teste og udvikle produkter sammen med de allerbedste kokke i Danmark. Desuden bestræber vi os på at bidrage med en ekspertise inden for mejerifaget, som kan gøre gavn for Kokkelandsholdet og forhåbentlig være med til at hjælpe dem til sejr, siger Rasmus Vinther talsperson fra Arla Pro i en pressemeddelse.

Også Arlas landedirektør i Danmark, Jakob B. Knudsen, er begejstret for det nye samarbejde:

- Hos Arla deler vi kokkenes dybe engagement og passion for gastronomi, og derfor vil vi gerne stå skulder ved skulder sammen med dem. Fordi vi favner hele gastronomien fra restauranter til storkøkkener, ligger dette samarbejde i naturlig forlængelse af vores ambition om at være en drivkraft i markedet for professionelle køkkener, siger Jakob B. Knudsen.

Vil være det første kokkelandshold med økologisk og bæredygtig menu
Kokkelandsholdet består af et senior-, junior-, tjener- og cateringlandshold og har siden 2007 været fødekæde for nogle af de største kokketalenter i Danmark. De sidste fire vindere af den prestigefyldte Bocuse d'or har trænet hos Kokkelandsholdet. Men arbejdet med at nå toppen af de gastronomiske tinder er benhårdt og ressourcekrævende.

Ifølge Morten Juul Andersen, der er CEO for Kokkelandsholdet, er det er en af de vigtigste årsager til, at Kokkelandsholdet har valgt Arla Pro som ny samarbejdspartner.

- Vi sætter stor pris på, at Arla Pro har valgt at samarbejde med os. Arla Pro giver os flere muskler til at løfte vores arbejde med at fremme kendskabet til dansk gastronomi. Derudover er der flere snitflader mellem os, som gør det til et helt oplagt samarbejde. Vi har begge et udpræget fokus på bæredygtighed i vores arbejde. Derfor kan Arla Pro også hjælpe os i vores bestræbelser på at blive det første kokkelandshold, som stiller op med en økologisk og bæredygtig menu, siger Morten Juul Andersen.

Det strategiske partnerskab træder i kraft den 1. januar 2020.

Mere om: Arla
Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Geia Food med ny rekord er klar til yderligere vækst

Aftale med Kokkelandsholdet er guld værd for Gråsten Fjerkræ

Damhuskroen har fået ny ejer - solgt for tocifret millionbeløb

Dagrofa Foodservice forlænger aftale med hotelgigant

En uge efter genåbningen: Politiet roser restauranter, cafeer og værtshuse

Nyhedsbrev

4.796 modtager nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Cateringvirksomhed er rykket ind i forsamlingshus

Aarhus og København skal gå forrest med klimavenlig mad i kommunale køkkener

Meyers åbner to corona-sikrede drivhusrestauranter

Too Good To Go lander ny, stor aftale

20-årig bliver restaurantchef hos hurtigtvoksende burgerkæde

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Færre end normalt spiser ude trods restauranters åbning

Politi: Åbning af spisesteder gik over al forventning

Fire køkkener nomineret til Køkkenprisen

Sushikæde på vej mod sit største underskud

Restauranters åbning betyder intet uden gæsters købelyst

Noma genåbner som burgerbar

Her er de nye retningslinjer til restauranter, caféer og værtshuse

Kro har corona-udvidet med en pølsevogn

Nye anbefalinger åbner for landets buffeter

Kendte investorer redder to konkursramte Michelin-restauranter

Genåbnede restauranter kan få problemer med varemangel

DE: Genåbning af restauranter og cafeer kan sikre 170.000 job

Konkursramt restaurant genopstår

Flere penge til presset Joe & The Juice

Vestjysk restaurant melder udsolgt med to go-fisk

Gourmetbutik klarer sig gennem krisen med nyt koncept

Restaurant konkurs efter brand

Restauranter må stadig vente på genåbning

Webinar: Sådan kan man tackle krisen

Nordjyske måltidskasser er et hit: Markant fremgang for Skagenfood

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Charles Christensen A/S har vundet stor rammeaftale

ANSUL Automatisk brandslukning præinstalleret fra fabrikken

Styr på kølekæden?

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Recirkulationsemhætte

Plastpalle af 100% genbrugsplast fra danske husholdninger

Nem frokostordning

Termokasser til de kommende konfirmationer og bryllupper

Tag kontrollen over uønskede bakterier med hygiejneklude som

Når der ikke må gå fisk i maskineriet

Højeffektiv Jet filtreringssystem til Showkøkkener

Hvorfor skal du vælge refurbished, når du køber IT?♻

Trækfri og Hygiejnegodkendt indblæsningsarmatur til køkkener

ISS køkkenchef bliver bestyrelsesmedlem i REFOOD mærket fore

Loftsmonteret udsugningsboks

Økologien blomstrer med kØkkenprisen 2020

Har du husket lovpligtig eftersyn af dit køleanlæg?

Skal din ismaskine have en glad SMILEY?

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask

Køkkenventilationsloft med lavimpulserstatningsluft

Opbevarer du din medicin korrekt?

Kæmpe udvalg af bærbare computere til kontoret!

Kondensemhætte med integreret lavimpulserstatningsluft og hø

Standarder har stor betydning for den grønne omstilling

Send til en kollega

0.125