23948sdkhjf

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Arla Pro går sammen med Kokkelandsholdet i et strategisk samarbejde om at fremme dansk gastronomi herhjemme og ude i verden

Arla Pro har indgået et femårigt strategisk samarbejde med Kokkelandsholdet. Målet er at fremme dansk gastronomi og skabe topplaceringer ved internationale konkurrencer for de ambitiøse danske kokke, der tegner Kokkelandsholdet.

- I Arla er vi meget stolte over, at vi har indgået et samarbejde med Kokkelandsholdet. Det giver os en unik mulighed for at teste og udvikle produkter sammen med de allerbedste kokke i Danmark. Desuden bestræber vi os på at bidrage med en ekspertise inden for mejerifaget, som kan gøre gavn for Kokkelandsholdet og forhåbentlig være med til at hjælpe dem til sejr, siger Rasmus Vinther talsperson fra Arla Pro i en pressemeddelse.

Også Arlas landedirektør i Danmark, Jakob B. Knudsen, er begejstret for det nye samarbejde:

- Hos Arla deler vi kokkenes dybe engagement og passion for gastronomi, og derfor vil vi gerne stå skulder ved skulder sammen med dem. Fordi vi favner hele gastronomien fra restauranter til storkøkkener, ligger dette samarbejde i naturlig forlængelse af vores ambition om at være en drivkraft i markedet for professionelle køkkener, siger Jakob B. Knudsen.

Vil være det første kokkelandshold med økologisk og bæredygtig menu
Kokkelandsholdet består af et senior-, junior-, tjener- og cateringlandshold og har siden 2007 været fødekæde for nogle af de største kokketalenter i Danmark. De sidste fire vindere af den prestigefyldte Bocuse d'or har trænet hos Kokkelandsholdet. Men arbejdet med at nå toppen af de gastronomiske tinder er benhårdt og ressourcekrævende.

Ifølge Morten Juul Andersen, der er CEO for Kokkelandsholdet, er det er en af de vigtigste årsager til, at Kokkelandsholdet har valgt Arla Pro som ny samarbejdspartner.

- Vi sætter stor pris på, at Arla Pro har valgt at samarbejde med os. Arla Pro giver os flere muskler til at løfte vores arbejde med at fremme kendskabet til dansk gastronomi. Derudover er der flere snitflader mellem os, som gør det til et helt oplagt samarbejde. Vi har begge et udpræget fokus på bæredygtighed i vores arbejde. Derfor kan Arla Pro også hjælpe os i vores bestræbelser på at blive det første kokkelandshold, som stiller op med en økologisk og bæredygtig menu, siger Morten Juul Andersen.

Det strategiske partnerskab træder i kraft den 1. januar 2020.

Mere om: Arla
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Nyhedsbrev

4.677 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Særligt køkken til kræftsyge børn sparet væk

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Invitation til samskabelsesworkshop

Send til en kollega

0.18