23948sdkhjf

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Gennem Business Region MidtVest er Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Skive, Struer, Lemvig, Herning og Ikast-Brande gået sammen om at styrke Midt- og Vestjyllands fødevareerhverv.

Det gør de med Madmødet, som er en lang række aktiviteter, der folder sig ud over de næste måneder og kulminerer i en fejring af landsdelens fødevarer den 14., 15. og 16. maj 2020.

Hans Østergaard, bestyrelsesformand for Business Region MidtVest og borgmester i Ringkøbing-Skjern kommune, siger:

- Fødevareerhvervet er et af de vigtigste arbejdsområder i Midt- og Vestjylland og Madmødet blev til på baggrund af et fælles ønske om at skabe bevidsthed og samarbejder mellem dem, der henholdsvis producerer, tilbereder og spiser maden for at udvikle erhvervet endnu mere i vores område.

Madmødets aktiviteter, som vil byde på alt fra fællesspisning og besøg hos producenter til debatter om landsbyudvikling og arbejdskraft, vil give et indblik i fødevaresektoren.

Et møde om mad, der aldrig ender
Madmødet er ikke blot et enkelt møde eller en smagsprøve på det, regionen kan, men summen af utallige møder om mad på tværs af brancher og interesser i årene frem.

Aktører vil åbne deres køkkener, deres spisekamre, deres natur, deres fiskeri, deres landbrug og deres virksomheder, så mange flere kan få smagen af Midt- og Vestjylland. Ikke bare én gang, men hele året rundt.

Susanne Nors, chef for Business Region MidtVest, forklarer:

- Udviklingen af et helt fødevareerhverv kræver langt mere end én begivenhed. Det er hårdt arbejde over mange år. Det ved vi i Midt- og Vestjylland. Det handler om dialog, viden, erfaring, mod, og så handler det om at sætte de rigtige mennesker sammen, og det gør vi ved Madmødet.

Kort sagt skal Madmødet gøre Midt- og Vestjylland rigere ved at invitere til dialog mellem, dem der spiser, dem der høster, dem der fisker, dem der tilbereder og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren.

<iframe class='poll' src='https://www.foodserviceforum.dk/frame/poll.html?id=439' frameborder='0'></iframe>

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Nyhedsbrev

4.680 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Særligt køkken til kræftsyge børn sparet væk

Region garanterer for Fælleskøkkenets fremtid

Københavnsk streetfood-kæde konkurs – og i gang igen

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Send til en kollega

0.121