23948sdkhjf

Tomex med overskud for 31. år i træk

Fødevaregrossisten Tomex Danmark med base i Aalborg har siden etableringen i 1988 altid haft overskud - og den fine statistik fortsatte ufortrødent i det seneste regnskabsår, der endte med et overskud på næsten 27 millioner kroner efter skat, viser det netop offentliggjorte regnskab.

Dermed er Tomex igen på vej frem, efter at virksomheden i forrige regnskabsår for første gang i årevis oplevede en nedgang i både overskud og omsætning. Da dalede overskuddet fra 34,3 til 21,5 millioner.

I regnskabsåret, der sluttede 30. juni i år, omsatte Tomex for 1,56 milliarder kroner, en fremgang fra de 1,54 milliarder året før.

Tomex, der er ejet af brødrene Tom og Bo Andersen, tjener sine penge på at flytte fødevarer over grænser i det meste af verden. Virksomheden både importerer og eksporterer eksempelvis kød og mejeriprodukter.

- Det er gået lidt bedre i år i forhold til sidste år, og det - synes vi - er faktisk meget godt. Vi er optimistiske omkring fremtiden, og lige nu søger vi flere folk til vores kontorer i Danmark og udlandet. Derudover tænker vi på at udvide vores handel på både eksisterende og potentielle markeder i Asien og Afrika, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel på fødevarer, siger direktør Tom Andersen i en regnskabskommentar til Finans.



Mere om: Tomex
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Nyhedsbrev

4.671 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.121