23948sdkhjf

Meyers på kantineopkøb

Kantinedelen i den danske fødevarevirksomhed Meyers er vokset, efter at Meyers netop har købt Hahnemanns Køkkens kantiner.

Sammenlægningen af de to virksomheder kommer de eksisterende kunder hos både Meyers og Hahnemanns Køkkens kantiner til gavn, hvis man spørger Jesper Uggerhøj, der er administrerende direktør i Løgismose Meyers.

- Trine fortsætter sit arbejde med at udvikle stederne som en del af Meyers Kantiner. Det var heldigvis et ønske fra både hendes og vores side, for der er ingen tvivl om, at den succes og kundetilfredshed Hahnemanns Køkkens kantiner oplever, hænger uløseligt sammen med Trines høje faglighed og erfaring med sine kunders præferencer, siger Jesper Uggerhøj.

Vil skrue ned for administrationen
Kokken Trine Hahnemann har selv været på udkig efter en køber til kantinedelen af sin forretning, der desuden tæller et madkulturhus og udgivelse af kogebøger til både det danske og engelsksprogede marked.

- Jeg grundlagde min kantinevirksomhed i 1996, fordi jeg havde et brændende ønske om styrke kvaliteten af maden og ikke mindst den kokkefaglige stolthed ude på de københavnske arbejdspladser, siger Trine Hahnemann og uddyber:

- Nu er jeg 54 år, og jeg vil gerne gøre mig selv fri af det administrationstunge arbejde, der også følger med at drive sådan en virksomhed. Jeg drømmer om at kunne fokusere på mit forfatterskab og den mere kreative side af mit arbejde med maden både i Danmark og internationalt. Derfor er jeg meget stolt og glad for, at Hahnemanns Køkkens kantiner får et nyt hjem hos Meyers.

FAKTA: Meyers Kantiner på opkøb

  • Kantinedelen af Hahnemanns Køkken driver syv kantiner i Storkøbehavn, som laver mad til 3.000 gæster
  • De øvrige dele af Hahnemanns Køkken – herunder madhuset på Skt. Kjelds Plads i København og udgivelsen af kogebøger – er ikke en del af handlen
  • Meyers Kantiner driver 80 kantiner i Danmark, og laver dagligt mad til ca. 25.000 gæster
  • Meyers Kantiner blev grundlagt af Claus Meyer i 1999. Virksomheden er i dag en del af Meyers, der i dag er det ene forretningsben i Løgismose Meyers.
  • Handlen træder i kraft 1. oktober 2019
  • Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Send til en kollega

0.166