23948sdkhjf

Meyers på kantineopkøb

Kantinedelen i den danske fødevarevirksomhed Meyers er vokset, efter at Meyers netop har købt Hahnemanns Køkkens kantiner.

Sammenlægningen af de to virksomheder kommer de eksisterende kunder hos både Meyers og Hahnemanns Køkkens kantiner til gavn, hvis man spørger Jesper Uggerhøj, der er administrerende direktør i Løgismose Meyers.

- Trine fortsætter sit arbejde med at udvikle stederne som en del af Meyers Kantiner. Det var heldigvis et ønske fra både hendes og vores side, for der er ingen tvivl om, at den succes og kundetilfredshed Hahnemanns Køkkens kantiner oplever, hænger uløseligt sammen med Trines høje faglighed og erfaring med sine kunders præferencer, siger Jesper Uggerhøj.

Vil skrue ned for administrationen
Kokken Trine Hahnemann har selv været på udkig efter en køber til kantinedelen af sin forretning, der desuden tæller et madkulturhus og udgivelse af kogebøger til både det danske og engelsksprogede marked.

- Jeg grundlagde min kantinevirksomhed i 1996, fordi jeg havde et brændende ønske om styrke kvaliteten af maden og ikke mindst den kokkefaglige stolthed ude på de københavnske arbejdspladser, siger Trine Hahnemann og uddyber:

- Nu er jeg 54 år, og jeg vil gerne gøre mig selv fri af det administrationstunge arbejde, der også følger med at drive sådan en virksomhed. Jeg drømmer om at kunne fokusere på mit forfatterskab og den mere kreative side af mit arbejde med maden både i Danmark og internationalt. Derfor er jeg meget stolt og glad for, at Hahnemanns Køkkens kantiner får et nyt hjem hos Meyers.

FAKTA: Meyers Kantiner på opkøb

  • Kantinedelen af Hahnemanns Køkken driver syv kantiner i Storkøbehavn, som laver mad til 3.000 gæster
  • De øvrige dele af Hahnemanns Køkken – herunder madhuset på Skt. Kjelds Plads i København og udgivelsen af kogebøger – er ikke en del af handlen
  • Meyers Kantiner driver 80 kantiner i Danmark, og laver dagligt mad til ca. 25.000 gæster
  • Meyers Kantiner blev grundlagt af Claus Meyer i 1999. Virksomheden er i dag en del af Meyers, der i dag er det ene forretningsben i Løgismose Meyers.
  • Handlen træder i kraft 1. oktober 2019
  • Parterne har valgt ikke at oplyse købssummen

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Nyhedsbrev

4.671 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.13