23948sdkhjf

Too Good To Go udvider webshop

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

For et halvt år siden supplerede Too Good To Go den fysiske butik på Frederiksberg med en webshop, så hele landet kunne købe overskudsvarer direkte fra producenterne. 

Det er gået så godt, at sortimentet nu bliver rykket fra butikken til et 2.000 kvm stort lager for at få plads til et endnu større udvalg, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Det giver flere producenter mulighed for at afsætte varer, som af den ene eller anden grund ikke kan sælges i butikkerne.

Det kan f.eks. være varer, som nærmer sig “bedst før”-datoen. Varer, som har fejl på etiketten, eller hvor emballagen er blevet redesignet. Eller sæsonbetonede varer som f.eks. jule- eller påskeslik.

Ens for varerne er, at de er alt for gode til at blive smidt ud og derfor kan "reddes" af Too Good To Go, som sælger produkterne videre til forbrugerne til reduceret pris.  

Den model har været så populær, at Too Good To Go ifølge landechef Heidi Boye har haft svært ved at følge med efterspørgslen:

- Vi havnede hurtigt i den privilegerede, men også frustrerende situation, at vi måtte takke nej til overskudsvarer, fordi vi manglede plads. Men det har vi fået nu. Vi er derfor super glade for at kunne imødekomme den enorme efterspørgsel, vi har oplevet fra både producenter og forbrugere, så vi sammen kan redde endnu flere gode varer fra at ryge i affaldscontaineren, forklarer Heidi Boye.

I forbindelse med udvidelsen skifter webshoppen navn til "Too Good To Go - Markedsplads" for at tydeliggøre, at der er tale om begrænsede varepartier inden for alverdens kategorier. 

I alt 50 producenter, med Unilever og Urtekram blandt de største, leverer overskudsvarer til den nye markedsplads, når behovet er der.

Too Good To Go har indtil nu "reddet" over 35.000 varer i webshoppen alene - og med det nye set-up forventer Heidi Boye at kunne vækste kraftigt allerede i år. 

Den nye markedsplads leverer til hele landet - dog kun til pakkeshops for at holden fragten så bæredygtig som muligt.

Fra oktober kan man også afhente sin bestilling i Too Good To Go’s lokaler på Frederiksberg mandage, onsdage og fredage.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Send til en kollega

0.116