23948sdkhjf

Stor stigning i økologisalg til foodservice

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Salget af økologiske føde- og drikkevarer til den danske foodservice-sektor steg sidste år med 15 procent - fra 2.04 milliarder i 2017 til til 2.35 milliarder i 2018.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Salget fortsætter dermed de foregående års markante vækst - salget af økologi i foodservice er nu fordoblet på bare fem år og udgør omkring 11 procent af det samlede salg af fødevarer.

Kolonialvarer var den største varegruppe med 35 procent af det samlede salg, fulgt af mejerivarer med 31 procent.

Det segment, der virkelig har rykket udviklingen fra 2017 til 2018, er kantiner på private arbejdspladser. Her steg salget med 20 procent.

Foodservice omfatter blandt anden servering af mad fra køkkener i institutioner, restauranter, kantiner, caféer og udbringning.

Mere om fremgangen kan findes her: Foodservice 2018


Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Se videoen: Burgerkæde præsenterer muggen burger i ny reklame

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Kommune tilbød alt for billige ostemadder

Nyhedsbrev

4.755 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Efter voldsom shitstorm: Nye forpagtere skabte hurtigt overskud

Streetfood rykker ind i østjysk posthus

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Restaurant er nu børnefri

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Besøg os på Cateringmesse Nord den 26. feb.

Med få skridt kan du gøre en forskel

Forbilleder til fremtidens køkkener

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Send til en kollega

0.171