23948sdkhjf

"Danmarks Bedste Burger" kåret

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Burgerrestauranten Lazy Dog i Sønderborg er blevet kåret som vinder af konkurrencen "Danmarks Bedste Burger".

Konkurrencen, der blev gennemført af opdagdanmark.dk, foregik via en sms-afstemning, og her vandt Lazy Danmark med 3.018 stemmer knebent foran Spisehuset Pagoden i Ølgod, der fik 2.971 stemmer.

- For at lave den bedste burger skal man først og fremmest finde de bedste ingredienser i lokalområdet, de rette folk og bare putte en masse kærlighed ind i det. Det er det eneste, man skal gøre, siger Lazy Dog-indehaver Simon Stefanski ifølge TV Syd.

Han ejer restauranten sammen med sin storebror, Kascper Stefanski, og med Danmarks bedste burger på menukortet håber brødrene
nu på at kunne udvide restaurantens koncept til nye lokaler, skriver tv-stationen på sin hjemmeside.

Ifølge JydskeVestkysten var der i opløbet en del diskussion om 229 stemmer, som vinderen i Sønderborg fik via en konkurrence på Facebook. Næste år vil man ifølge arrangøren ikke kunne vinde, hvis man laver en konkurrence for at få flere ind og stemme på en bestemt burger, skriver avisen.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Omdiskuteret historisk kro søger ny forpagter

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Bon Appetit Group lander øko-ordre hos SAS

Arla vil sætte dansk gastronomi på verdenskortet

Nyt madhus satser på madpakker

Nyhedsbrev

Tomex med overskud for 31. år i træk

Jysk cateringfirma flytter til større lokaler

Tyskere vil snige sig ind på danske måltidskasser

Meyers på kantineopkøb

Offentlige øko-køkkener fik roser for at sætte målgruppen i centrum

Hospitalskøkken giver overskudsmad til hjemløse

Færdigretter: Firma er vokset fra 2 til 28 ansatte

Her er vinderen af Kantineprisen 2019

Too Good To Go udvider webshop

Skruer op for online-sortimentet og flytter til et større lager.

Stjernekok har nu magten over Noma

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Makkerpar vil åbne 25 nye mexicanske restauranter

Restaurantejer slipper ustraffet fra lussing mod tjener

Køkkenleder: Vi vægter klimaet, men hensynet til borgeren tæller mest

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

McDonald's klar med ny direktør

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Lars Seier har købt en kendt café

Kommune fyrer privat leverandør af ældremad

Geranium-kok tog første skridt mod plads ved kokke-VM

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknologier?

Invitation til samskabelsesworkshop

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Velkommen til Matas

Ny rørledning på plads – fremover får dobbelt så mange husstande i Løsning varme fra Daka

Kom bakterier og sporer til livs

JEROS A/S deltager på Südback 2019

En tro kopi?

Blockchain for Fødevare SMV´er

Hygiejnisk design handler også om fødevaresikkerhed, mikrobiologi - og hvordan udstyr rengøres!

JEROS A/S er som eneste fynske finalist med i dysten om Akademikerprisen 2019

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år.

Det travle køkken…

Efteruddannelses kursus i hygiejnisk design på DTU i Lyngby

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Send til en kollega

0.118