23948sdkhjf

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Den tidligere indehaver af Svaneke Bolcher på Bornholm, Thomas Brandt Ibsen, har begivet sig ind i foodservicesektoren. Han har netop i Nexø åbnet Ibsensmad, der fire hverdage om ugen tilbyder dagens varme ret, som kunderne kan afhente i Nexø, Aarsdale eller Svaneke.

Det skriver Bornholms Tidende.

- Det er ganske almindelig mormor-aftensmad, til almindelige familier til en billig penge, siger han til avisen og nævner retter som flæskesteg med rødkål, hakkebøf, forloren hare eller gullasch med hjemmelavet kartoffelmos.

Thomas Brandt Ibsen, der arbejdede som skibskok, inden han blev bolchemager, håber på hurtigt at komme op på 50 kunder om dagen.

Han står selv for det hele - indkøb, tilberedning og kørsel med maden, som kunderne kan hente i hans madbil på havnene i Aarsdale og Svaneke, hvis ikke de henter den i køkkenet i Nexø.

Den nye madleverandør drev Svaneke Bolcher i 23 år, men afhændede sidste år ved nytårstid bolcheriet til sin nevø, Thomas Touray. Thomas Brandt Ibsen valgte at sælge, fordi hans skuldre ikke længere kunne holde til at knokle med bolchefremstillingen.

Thomas Touray og hans hustru, Mariam Touray, har givet Svaneke Bolcher nyt navn, så det nu hedder Bolcheriet lige som parrets bolcheproduktioner i Løkken og Skagen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Se videoen: Burgerkæde præsenterer muggen burger i ny reklame

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Nyhedsbrev

4.756 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Kommune tilbød alt for billige ostemadder

Efter voldsom shitstorm: Nye forpagtere skabte hurtigt overskud

Streetfood rykker ind i østjysk posthus

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Restaurant er nu børnefri

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fremtidens brugere skal kende GS1

Besøg os på Cateringmesse Nord den 26. feb.

Med få skridt kan du gøre en forskel

Forbilleder til fremtidens køkkener

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

Send til en kollega

0.094