23948sdkhjf

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Sønderjyske Dencon Foods, der importerer og distribuerer især kød fra det meste af verden, har sammen med en række af de største foodservicegrossister i Danmark lanceret en kampagne for klimavenlig mad.

Det handler ikke mindst om, at Dencon Foods via en serie af nyhedsbreve vil inspirere køkkenerne til at bruge flere bønner, linser og korn i de retter, som serveres, oplyser Dencon.

- Allerede i dag er der mange dygtige folk i køkkenerne som formår at skabe indbydende, farvestrålende og lækre retter. Men vi vil gerne vise dem endnu flere muligheder, siger Majken Leonhardt, der er salgschef i Dencons foodserviceafdeling.

Virksomheden får hjælp til nyhedsbrevene af dens egen såkaldte klimakok, Line Tscherning Damgaard, som tidligere har tidligere har drevet den veganske restaurant Mikuna.

For at hjælpe køkkenerne med at få tvivlerne til at prøve den klimavenlige mad er der lavet en pakke med infomateriale i form af plakater og bordkort.

Ifølge Dencon har over 1.200 kantiner og spisesteder allerede tilmeldt sig sammen med deres grossister.

- Det bliver spændende at se og høre reaktionerne fra kantinerne. Vi kommer til at præsentere et flot inspirationsmateriale med mange opskrifter, som igen har endnu flere variationsmuligheder. Den store finale kommer sidst på året, hvor vi har et inspirationstema til spisestederne om klimavenlig julemad, siger Dencon-direktør Henrik Bekker.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Esbjerg Street Food klar med åbningsdag

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Se videoen: Burgerkæde præsenterer muggen burger i ny reklame

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Nyhedsbrev

4.756 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Kommune tilbød alt for billige ostemadder

Efter voldsom shitstorm: Nye forpagtere skabte hurtigt overskud

Streetfood rykker ind i østjysk posthus

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Restaurant er nu børnefri

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fremtidens brugere skal kende GS1

Besøg os på Cateringmesse Nord den 26. feb.

Med få skridt kan du gøre en forskel

Forbilleder til fremtidens køkkener

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

Send til en kollega

0.156