23948sdkhjf

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Sønderjyske Dencon Foods, der importerer og distribuerer især kød fra det meste af verden, har sammen med en række af de største foodservicegrossister i Danmark lanceret en kampagne for klimavenlig mad.

Det handler ikke mindst om, at Dencon Foods via en serie af nyhedsbreve vil inspirere køkkenerne til at bruge flere bønner, linser og korn i de retter, som serveres, oplyser Dencon.

- Allerede i dag er der mange dygtige folk i køkkenerne som formår at skabe indbydende, farvestrålende og lækre retter. Men vi vil gerne vise dem endnu flere muligheder, siger Majken Leonhardt, der er salgschef i Dencons foodserviceafdeling.

Virksomheden får hjælp til nyhedsbrevene af dens egen såkaldte klimakok, Line Tscherning Damgaard, som tidligere har tidligere har drevet den veganske restaurant Mikuna.

For at hjælpe køkkenerne med at få tvivlerne til at prøve den klimavenlige mad er der lavet en pakke med infomateriale i form af plakater og bordkort.

Ifølge Dencon har over 1.200 kantiner og spisesteder allerede tilmeldt sig sammen med deres grossister.

- Det bliver spændende at se og høre reaktionerne fra kantinerne. Vi kommer til at præsentere et flot inspirationsmateriale med mange opskrifter, som igen har endnu flere variationsmuligheder. Den store finale kommer sidst på året, hvor vi har et inspirationstema til spisestederne om klimavenlig julemad, siger Dencon-direktør Henrik Bekker.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Falengreen køber sig til mere convenience

Horesta støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Ny manual giver 60 siders bud på fremtidens emballage

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

Nyhedsbrev

4.671 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Glæde og kritik hos Horesta: Lettere adgang til arbejdskraft - men ...

Han tjener millioner på "verdens bedste bøf"

1

Kendt burgerkæde med nyt minus

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Pizzaplaner: Skandaleramte Domino's når slet ikke sit mål

1

Dansk cateringkæmpe når nye højder

Euro Cater: Ja, vi leder efter en ny ejer

Rotte lukkede hotel - indehaver måtte lave 900 kuverter i fremmed køkken

Cofoco og Naturli’ går i samarbejde om færdigretter "i kokkekvalitet"

Svensk restaurant-koncept vil ud i hele Danmark

Takeaway: Wolt har fart på

Geia Food køber op igen

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Smørrebrødsforretning er vokset

Skagenfood har nu en klimakasse

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

Send til en kollega

0.162