23948sdkhjf

Kæmpestor interesse for nyt streetfoodmarked

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Om alt går vel, kommer Randers lige omkring nytår med på det danske streetfoodkort.

En gruppe på seks erfarne erhvervs- og restaurationsfolk har fået overdraget nøglerne til det, der i den kommende tid skal omdannes til Randers Street Food - en stor havnebygning, hvor De Danske Sukkerfabrikker og senere shippingfirmaet Adolph Andersens Eftf. har holdt til.

Det skriver Randers Amtsavis, som også konstaterer, at initiativtagerne har rige muligheder for at få fyldt pladserne op: De har en liste med op imod 80 navne på folk, der er interesseret i at åbne en stand.

En af de seks nye streetfoodejere, Nicolai Michaelsen oplyser til avisen, at næsten halvdelen af alle restauranter i Randers har henvendt sig, og at der også er aktører fra både Grenaa, Viborg, Aalborg og andre større byer iblandt.

- For os er det ikke så vigtigt, om der er seks-syv madboder eller otte-ti madboder. For os er det vigtigste, at Randers Street Food bliver et sted, hvor alle har det godt. Det er ikke nok, hvis det er en god forretning for os. Det skal også være en sund og rentabel forretning for standholderne. Ellers bliver det ikke en succes, siger Nicolai Michaelsen til Randers Amtsavis.

Sammen med makkeren Heine Kjær driver han blandt andet to SushiMania-butikker i Randers og står også bag to takeawayrestauranter, Wåk Wåk i Randers og i Aalborg.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Gæstemangel: Gorm's Pizza skrumper

3F om sexchikane på restauranter: Der er brug for ny kultur

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Madklubben-stifter hædret med pris

Måltidsfirma får flere millioner fra modemilliardær

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Nyhedsbrev

4.677 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Nu kan babyer også få måltidskasser

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Smørrebrødsforretning er vokset

Kokkenes Køkken scorer økologisk spisemærke nummer 3.000

Kebabmillionær køber sig ind i restaurantkæde

- Jensens Bøfhus var to minutter fra konkurs

Skagenfood har nu en klimakasse

Color Line lukker køkken: 18 mister jobbet

Restauratørers indtjening daler dramatisk

MåltidsBoxen snart klar med nyt storkøkken

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Madklubben-ejer vil have landsdækkende pizzakæde

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Oprør over kantine hos fragt-gigant: "Det er uegnet og uhumsk"

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Madmøder skal skabe vækst og udvikling

"Danmarks Bedste Burger" kåret

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Undgå røg i køkkenet!

Oplad din mobil direkte i bordlampen

Åben Ild i professionelle køkkener!

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Med Havegrillen i Køkkenet

Menukasser til levering af årets nytårsmenu

Fra stregkode til RFID: Standarder gør rejsen nemmere

Få styr på dagens omsætning med Billy Regnskabsprogram

Specielt køkkenudstyr kræver specielle løsninger!

6.000 børn kan få deres madrester med hjem

Hvad er forskellen på stregkoder og tallene nedenunder?

Pease - God mad fra ærten

Har du styr på dit GTIN-varenummer?

LED Lys til emhætter - Haltons nye Kulinariske Lys

CPF - bæredygtig under tre spor

Lugtfri og effektiv ventilation til køkkener hvor pladsen er trang

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

(Plast)affald i havet – de rigtige løsninger er det vigtigste

Fuldautomatisk ventilationssystem til køkkener - HALTON M.A.R.V.E.L.

Optimeret forsyningskæde hos Retail Partner

ANUGA messe 5.-9. okt. Köln

Bæredygtighed er blevet et konkurrenceparameter i branchen

Vær med til at fejre lanceringen af DTU Learn for Life

Kan Danmark miste eksportmarkeder, hvis vi ikke benytter blockchain-teknolo...

Send til en kollega

0.134