23948sdkhjf

Foodservice Danmark skifter navn

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie
Foodservice Danmark, der er en del af Dagrofa-koncernen, skal fremover hedder Dagrofa Foodservice, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Navnet samler Foodservice Danmark, Dagrofa S-Engros og Catering Engros.

- Et af grundelementerne i Dagrofas koncernstrategi #StærkereSammen er at udnytte viden og skabe synergier på tværs af forretningsenheder og købmandskæder, og dermed sikre en større sammenhængskraft i koncernen. Navneskiftet er således en naturlig del af den strategiudrulning, hvor der sendes et signal om, at Dagrofa Foodservice er en del af Dagrofa, og således har koncernens power i ryggen både kommercielt og finansielt, hedder det i meddelelsen.

Nemmere for kunderne
- Med navneskiftet ønsker vi både at forenkle og forstærke vores identitet i markedet og at fremstå som én samlet foodservice-virksomhed. Det gør det nemmere for vores kunder at få glæde af tilbud fra alle vores kanaler. Derfor har vi besluttet at konvertere alle tre navne til ét fælles navn, fortæller administrerende direktør Peter Bruun.

Foodservice Danmark får som den første gren af koncernen det nye navn allerede nu, mens konverteringen i Catering Engros og Dagrofa S-Engros begynder i januar 2020.

Dagrofa Foodservices specialistselskaber - HKI, Grambogård, Strandby Fisk, Grøn Fokus og Dagrofa Bornholm - forsætter under deres respektive navne.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Pizzeria tilbyder også mormormad

Lokal slagter lander aftale med Coop

Kantiner og køkkener skal hædres igen

Dansk fastfoodkæde 13-doblede overskuddet

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Nyt blodrødt regnskab fra Letz Sushi

Nyhedsbrev

4.749 modtager nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Randers Street Food forsinket igen

McDonald's sælger for milliarder ved at levere lige til døren

Jensens Bøfhus lancerer samtalekort

Vegansk: Gorm's pizzakæde bliver osteproducent

Madhus lukket efter tre måneder

Værtspar solgte ud efter 42 år på kro

Frit valg: Sygehuskøkkener skærer ned

Mexicansk kæde er lukket

Forpagtere konkurs efter 30 år

Pizzaproduktion: Oles Gård kæmper med frysepizzaers dårlige ry

Esbjerg-kok laver nu jetsetmad for superstjerner

Ny ejer vil lave smørrebrød med vingesus

Restaurant er nu børnefri

Gæstesvigt: Lego lukker sin gourmetrestaurant

Ikonisk Aalborg-restaurant lukker efter dødsfald

Medejer købt ud af madservicefirma

Se listen: Cateringkæmpe med stort millionoverskud

Pris til fødevarebranchens mest innovative virksomhed

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sammen mod toppen - Et portræt af kokkelandsholdet

JEROS på Euroshop 2020

Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Fokus på madaffald fra Oslo til Frederikshavn

Datamarked opkøber dit gamle elektronik

Slut med Windows 7! Januarudsalget fortsætter hos Datamarked

Frode Laursen støtter bæredygtig transport med standarder

Leasing af genbrugt IT - forbedrer jeres likviditet

Cateringmesse Nord og Øst

JEROS A/S stolt sponsor for SKILLS 2020

GS1-nyhed: Miljøbilleder

Trådløs Sikkerhed

Danish Cloud Community melder sig ind i SMVdanmark  

Billy Regnskabsprogram tilbyder automatisk årsregnskab

Luftrensning fra Restauranter

Luftrensning fra Restauranter

Rebild Kommune mindsker madspild med Dankost Pro

GTS: Sådan accelererer vi dansk innovation

Solina Denmark opruster Foodservice-forretningen

Køkkenventilationsloft med automatisk filtervask - KCW

Nu kæmper 1.000 medlemmer af REFOOD mærket mod madspild

SMV’er om Finanslov: 3 strikes og 1 out

Nyt samarbejde ser på bæredygtig udnyttelse af rejeskaller

Røg i køkkenet!

Spangsberg Chokolade: Det søde logistikliv

Send til en kollega

0.141